И радостта, и грижите са двойни! Щастието от срещата с

...
И радостта, и грижите са двойни! Щастието от срещата с
Коментари Харесай

Репортерът Мария Савкова споделя какво е да си майка на близнаци

" И насладата, и грижите са двойни! Щастието от срещата с двете ни дребни ангелчета е неописуемо ", споделя пред репортерът на bTV Новините Мария Савкова, която през февруари стана майка на близнаците Михаил и Мариам.

" Като всяка майка за първи път се усещах несигурна и изпитвах подозрения за всичко. До момента напълно разгадавам на помощта на брачна половинка ми. Бабите също са неразделно до нас. Дори по този начин обаче времето не стига. Всяко от бебетата се движи по лична стратегия. Не постоянно спят по едно и също време. Особено сериозно е, когато огладнеят едновременно или когато и двете са изтощени и плачат. Изправям се пред алтернатива – кого да гушна по-напред! Опитвам се да преценява кой ще прояви по-голямо самообладание. Но в това време обичам тази блъсканица и новия ми метод на живот ", споделя още Мария. Тя разкрива също, че доста разчита на брачна половинка си, който съвсем напълно е поел на домашните задания.

През май от Ladyzone.bg ще се опитат да разбият някои легенди във връзка с развъждане и образование на подрастващите генерации. Цялото изявление с Мария Савкова вижте тук:

Темата " " следете тук >>
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР