И писането, и играенето са леки и приятни с клавиатурата

...
И писането, и играенето са леки и приятни с клавиатурата
Коментари Харесай

Thor 401 RGB – надеждна клавиатура за игри и писане


И писането, и играенето са леки и приятни с клавиатурата Thor 401 RGB
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Клавиатурите за игри са специалитет на полския бранд Genesis, който към този момент е много известен на нашия пазар. Освен за гейминг, модели като Thor 401 RGB могат да се употребяват и за всевъзможни задания, свързани с въвеждане на текст.

Корпусът на Thor 401 е лек и тъничък – грациозен, с подрязани ъгли и ръбове, а бутоните наподобяват неизмеримо високи. И фактически са такива! Под черните пластмасови капачки с буквите и цифрите стоят суичове вид Каил-кафяви: те са чувствителни, тихи и меки. С тях са леки и приятни и писането, и играенето. Производителят подсигурява, че устоят на 50 милиона удара всеки.



Покритието е направено от алуминий, а задната част е пластмасова. Самият алуминий е с матово покритие и е резистентен на надраскване, тъй че никой няма съображение да се тормози, че може да повреди клавиатурата си по някакъв метод по време на постоянна приложимост.

В духа на всичко, създадено от Genesis, Thor 401 има набор от медийни клавиши, ситуирани върху бутоните от F1 до F12. Наред с това в горния десен ъгъл стои огромен кръгообразен бутон. Той е много характерен тук, като може да се употребява за надзор както на силата на звука, по този начин и на RGB яркостта и тоновете на подсветката.

Самата LED подсветка е в присъщите тонове и нюанси: налице са голям брой разнообразни цветови резултати като преливане, кръгово „ придвижване ”, „ преследване ” на цветните линии и други Всеки консуматор може да настройва цветовите въздействия на клавиатурата, като са налице 13 режима. Клавиатурата е зрелищен светлинен театър сама по себе си.

Естествено, че има анти-гостинг система в услуга на запалените геймъри, тъй че „ настъпването ” на голям брой бутони по едно и също време няма да е проблем.

Ценна в модела Thor 401 е и наличната подложка за китките, която има за задача да понижава натоварването на ръцете и да защищава от възпаления на китките. Тя се прикрепва към кoрпуса на клавиатурата доста елементарно: магнитните ръбове сами са притеглят взаимно и „ щракват ” при приближаване.

Придружаващият програмен продукт обезпечава съществени улеснения като опазване на профили, приписване на функционалности към бутони, записване на макроси и избор сред дузина разнообразни RGB резултати.

Клавиатурата Thor 401 RGB може да се откри на доста места в комерсиалната мрежа у нас. Цените на модела варират при другите снабдители – от 120 лева до 150 лева с включен Данък добавена стойност и 24 месеца гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР