И на церемонията по раздаването на наградите Грами хората тъгуваха

...
И на церемонията по раздаването на наградите Грами хората тъгуваха
Коментари Харесай

Почетоха паметта на Кобе Брайънт при връчването на наградите Грами

И на церемонията по раздаването на премиите " Грами " хората тъгуваха за Кобе Брайънт. Звездите посветиха вечерта на баскетболиста. Абсолютният победител е Били Айлиш. 18-годишната певица завоюва пет статуетки, в това число и така наречен " огромна четворка ".

Песен и запис на годината, албум на годината и дебют - това е така наречен " огромна четворка " на премиите " Грами " и тази година тя отиде при тийнейджърката от Лос Андежелис Били Айлиш. Тя сграбчи и грамофончето за най-хубав поп албум. И по този начин завоюва пет статуетки, което не се е случвало от 1981 година, когато триумфът беше за изпълнителя Кристофър Крос.
Били Айлиш: Толкова доста други песни заслужават това. Много ви благодаря! Това е първото ми " Грами ". Никога не съм си и помисляла, че това иска ми се случи!
За година Били промени радикално разбиранията за модерна поп-музика. Песните ѝ са неспокойни, постоянно депресивни, леко злокобни, структурно отличаващи се. Дебютният ѝ албум " When We All Fall Asleep, Where Do We Go ", е записан в дома ѝ в Лос Анджелис. Помага ѝ брат ѝ Финиъс.
Били Айлиш: Мисля, че главно почитателите заслужават всичко. Струва ми се, че не се приказва за тях - а те са единствената причина всички ние да сме тук, тъй че - благодаря на почитателите!
Лил Нас Екс взе премията за клип на годината, а певицата Лизо завоюва " Грами " за най-хубаво вокално соло за песента си " Истината боли ". Освен отдаването на респект към баскетболната легенда Кобе Брайънт, изключително прочувствен миг беше завръщането на сцената на Деми Ловато. Тя пя за първи път пред аудитория от 2018 година, след тежка борба със зависимостта ѝ към алкохола и опиатите.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР