И министър Аврамова и зам.-министър Нанков казаха, че има с

...
И министър Аврамова и зам.-министър Нанков казаха, че има с
Коментари Харесай

Свиленски: ”Автомагистрали” нямат капацитет за АМ ”Хемус”, не знаем кои фирми ще лапнат 1,150 милиарда

И министър Аврамова и зам.-министър Нанков споделиха, че има с 10 компании рамкови съглашения за градежа на Автомагистрала ”Хемус ”. ”Автомагистрали ” няма потенциал да строи автомагистрали, а единствено коси и поддържа канавките. Проблемът е, че ”Автомагистрали ” ще подписва контракти с други компании, без да се договоря, без да се знаят критериите, цените. Това съобщи депутатът Георги Свиленски.
Това съобщи депутатът пред bTV Георги Свиленски, привиждайки корупция в заделянето на 1,150млр. лв. за градежа на следващата права на Автомагистрала " Хемус "..

Защо " Автомагистрали " не си закупи техника и да строи?, попита още той пред bTV.

Никой до ден сегашен не споделя, кои са компаниите. Нека районното министерство да ги изкара тези компании. Кой дефинира цената към милиард и половина. Ами в случай че тя беше 2-3 млрд, толкоз ли щеше да се изхарчат?

За следващ път ще предупредя шефовете, да внимават какво подписват. Защото ръководството си отива, министрите си отиват, само че те остават. Да внимават какво, по какъв начин и на какво осование подписват контракти, посъветва социалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР