и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не

...
и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не
Коментари Харесай

Бабикян отчете какво е постигнал протестът дотук и отправи послание

" и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя , който не смее да влезе на работното си място. "
Това съобщи пиар специалистът Арман Бабикян от “Отровното трио ”. Бабикян разяснява триумфите на демонстрациите, които не престават към този момент над 70 дни.
 Протестите: Ден 73 - Управляващите се опасяват от хората! Протестите: Ден 73 - Управляващите се опасяват от хората!
Стотици хора се събраха на следващия ден на национално неодобрение в София довечера. В ден 73-ти от антиправителствени митинги у нас...

" Огромно остава публичното неодобрение против ръководещите, като жители излизат с изключение на по улиците на българските градове, по този начин и по площадите в чужбина. Заради нестихващия яд доста към най-корумпираната и бедна страна в Европейския съюз, а институциите в Брюксел започнаха да задават въпроси.
“Протестът дотук реализира много неща, за които ние рядко си даваме сметка в нашето ежедневие. Протестът реализира доста министерски оставки. Не знам дали хората си спомнят, че имахме министър на финансите Владислав Горанов, че и още три-четири такива имена.
Протестът реализира десетки изявления на доста международни медии, които бяха не запомнили името на страната ни, а в този момент, за зла орис, си го припомниха още веднъж поради антикорупционните безредици по българските пощади и по площадите на европейските градове “, разяснява Бабикян.

 Борисов: По география политиците не са учили доста (ВИДЕО) Борисов: По география политиците не са учили доста (ВИДЕО)
Българският министър председател Бойко Борисов даде обещание да направи път сред селата Мечо корито и Грашево, община Велинград. 2-те обитаеми места с...
Бабикян бе безапелационен - демонстрациите против ръководещите са “отпушили тапата на страха ”, а българските жители са си дали сметка, че ориста им е в личните им ръце.
“Протестът ги хвърли в боязън и смут до степен, до която да окървавят площада на 2 септември, да изхвърлят майки от Народното събрание. Не мога да изброя всичко, само че националното неодобрение реализира доста и тези резултати са доста дълбоки. На процедура Борисов в никакъв случай повече няма да бъде министър-председател на България, това е ясно. Въпросът към този момент не е дали, а по кое време “, счита Бабикян.
Той разяснява и вчерашната, където обаче бе посрещнат от митинги.
“Беше забавно, че той отиде в региона на Делян Пеевски и реши да изяснява, че двете единствени партии, които имали алъш-вериш или пък си противостояли, били Движение за права и свободи и ГЕРБ . Ние от дълго време твърдим, че на власт в България са съдружници, а не съдружни сътрудници. От днешния му отговор, в който се опита да се измъкне от национално известната истина, че той се опасява точно от досегашните му сътрудници и те не са му приятни.
Гледа да се отлепи от неговите съдружници, с които той по този начин щастливо управляваше и обираше българския народ през корупционни схеми. Изглежда това към този момент не му е прелестно, не му е симпатично и е решил да заявява в едно село радостното събитие, че има 3 километра път. Построен с нашите пари “, уточни Бабикян.
 Бавната ерозия на ГЕРБ Бавната ерозия на ГЕРБ
ГЕРБ постепенно ерозира - по изследване на " Галъп ". Но и видно с просто око.  Третият кабинет на Борисов евентуално ще е последният негов...
Той прикани протестиращите да се включат в третото по ред Велико национално въстание, което ще се организира на следващия ден. 22 септември не е инцидентно подбрана дата. Тогава България чества Денят на независимостта.
“Днес сме изправени пред един дълг. Този дълг, най-малко за мен, гласи, че не просто е ден за празнуване, а ден, в който би трябвало да защитим независимостта си. България е затисната в битката на мафията и мутрите и ние още веднъж би трябвало да извоюваме тази самостоятелност, с цел да бъде България страна на свободни жители “, съобщи Бабикян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР