“И докато нашите съседи ползват милиарди евро безвъзмездна помощ, България

...
“И докато нашите съседи ползват милиарди евро безвъзмездна помощ, България
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това е България на Радев. Това е едноличната диктатура

“И до момента в който нашите съседи употребяват милиарди евро безплатна помощ, България още не си е подала проекта. Това е България на Радев! Това е едноличната тирания! “, съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на поход с младежи от партията по Вазовата екопътека в Искърското дефиле.

„ Нашите другари от прилежаща Гърция през вчерашния ден получиха близо 60 милиарда лв. - 30 милиарда евро, а България не е получила. Нула! Ние представихме проект за възобновяване, само че от злобата и ината те го замразиха. Виждате, че нямат проект “, сподели той.

Според него има и проблем с имунизациите.

„ Това е нечовечен още един пестник. Първият пестник за имунизациите. Виждате, в Русия ограниченията се натягат доста. Помните, нас ни караха да купуваме съветска ваксина. 17-18 000 са заболелите в Русия през днешния ден. И стягат ограниченията. Вдигнаха се във Англия - към 10 000. Новите варианти идват. Ние имаме 2 700 000 ваксини, подсигурени от нас. И то от цялата палитра – Янсен, Джонсън, Пфайзер, Астра, Модерна… Кой каквото желае. Те и това унищожиха “, напомни Борисов. Той уточни, че другите страни към този момент имат проекти за възобновяване, употребяват парите, с цел да си поддържат народите, а служебното държавно управление на Радев се концентрира единствено в злобата и яростта си, и в нарушение на законите. „ Това е огромен неуспех! Голям неуспех! “, безапелационен бе Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ предизвести, че служебното държавно управление ще провали и други неща, излиза наяве от живо включване във „ Facebook “.

„ Европа дава безплатно милиарди, те излизат и споделят на докторите, медицинските сестри, санитарите – „ Нямаме пари! “. Ами нямате, тъй като сте некадърни да си извършите проектите. Нашият проект го предоставихме в Народното събрание, помните, още преди няколко месеца. Хубав, неприятен, в този момент щеше да има, както за Гърция “, изясни Борисов.

Според него в този момент ръководещите щяха да се къпят в пари, нямаше да изясняват на бизнеса – „ Вече няма грантове, ще има заеми “. „ Няма за медицинските сестри, имало до края на май. Ами по какъв начин да има? Те се концентрираха в най-лесната кражба - Национална агенция за приходите и Митници. И там е тоталният им неуспех. Там контрабандистите вършеят сега. И вижте им назначенията “, уточни водачът на ГЕРБ.

„ Какво направи Радев за един месец? Без проект, без ваксинация… Само за един месец. И като го питат публицистите въпрос, той вика: „ Нападат фамилията ми! “. Ама кой атакува? Те ни атакуват нас непрестанно. Че го питали за какво като си давали дарове, за какво си пишат листчета? Какво поставя в джоба? Какво е писал – „ Благодаря ти? “. Те нас на идиоти ли ни вършат? “, попита Бойко Борисов. Той акцентира, че е лековерен човек и одобряваме, че са откровени. „ Дават си дарове, поздравяват се… Аз не знаех, че президентството се занимава с трансплантации. Явно това е нещо, което не сме знаели. Защото му благодарят за трансплантация. Как секретар на президента урежда трансплантация? “, попита още Борисов.

Според ръководителят на ГЕРБ, това следствие, което инспирират сега - от 2009-а година, това е просто същинска безочливост.

„ От 2009-а година и то какво правил Миро Найденов, само че да ме оцапат и мен. И то гледай какви компромати – индивидът си е жив и здрав. И жена, и деца, всички са си живи и здрави. Но всичкото това е, с цел да излиза по новините: „ Бойко е извикан на разпит! “, изясни Борисов. Според него, това подстрекателство се прави за заплашване. „ Министърът ми афишира, че ме приканва. Представяте ли си? Аз ще отида да запитвам какво има от 2009-а година. Едно време, когато партията на Бойко Рашков управляваше и колите на милицията бяха боядисани в жълто и синьо, споделяха: „ Влизаш в милицията жълт, излизаш наследник “. Тази „ покана “ е да сплашат всички Вас “, безапелационен бе Бойко Борисов.

Според него, всичко, което говореше Радев преди няколко месеца, в този момент го вършат те – ръководещите от служебния му кабинет. „ И аз се чудех от къде им идва на акъла да приказват за диктатори, от къде им идва на акъла за юмруци, за мутри? Ами видяхте ги мутрите къде са! Те ги назначиха на всички места “, изрази възмущението си водачът на ГЕРБ.

„ Мислех, че те ще се поинтересуват, ще извикат Спецов. Да го разпитат къде е индивидът, на който продаде компанията си? Издирваме го. Издирва го цялата страна. Жив ли е или го убиха? Ако е прикрит, за какво са го скрили? Защо го крият? “, попита Бойко Борисов. По думите му безочливост е, че те са пуснали на цялата парламентарна група на ГЕРБ данъчни инспекции, а най-големия крадливец не го питат къде скри този човек?

„ Те са рискови хора. Защо този човек не се демонстрира? Защо не им е забавно на медиите да отидат, да му забележим фотографията – по какъв начин наподобява? С 6 присъди е! Да го питат Спецов: „ Как намерихте този човек? Там в гората, в шумата в Драгоман? Как го намерихте там? “, попита ръководителят на ГЕРБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР