И днес ще остане хладно за сезона с минимални температури

...
И днес ще остане хладно за сезона с минимални температури
Коментари Харесай

По-слаби валежи днес, с тенденция към спиране

И през днешния ден ще остане хладно за сезона с минимални температури сред 3° и 8° и оптимални - сред 10° и 15°, в София – към 8°.

Облачността ще се задържи забележителна и с краткотрайни спирания на доста места ще продължи да превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад.

По Черноморието ще е облачно, на доста места с валежи от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са от 10° до 14°. Температурата на морската вода ще е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



В планините ще е облачно, с превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 2°.



В сряда и четвъртък ще има повече слънце. По-значителни нараствания на облачността ще има в следобедните часове, а през първия ден на обособени места, основно в Източна България и планините, ще превали временен дъжд. Ще се затопли и оптималните температури в четвъртък ще са сред 17° и 22°.



В петък облачността ще се усили и от югозапад ще завали дъжд. Вятърът още веднъж ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и с него ще прониква по-студен въздух. В събота ще е най-вече облачно, с превалявания, на повече места и повече по количество в Южна България. Температурите ще са по-ниски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР