И днес изнесени пунктове за ваксинация срещу Covid-19 ще има

...
И днес изнесени пунктове за ваксинация срещу Covid-19 ще има
Коментари Харесай

Изнесени пунктове за Covid ваксинация в няколко града в страната



И през днешния ден изнесени пунктове за имунизация против Covid-19 ще има в няколко града в страната.

В София ваксини ще се слагат в пет от комерсиалните центрове от 13 до 18 часа, както и в Културния дом в парка до езерото в ж.к. „ Дружба “ от 9 до 16 часа.

В Пловдив, Бургас и Варна пунктове ще бъдат ситуирани в огромна верига хранителни магазини. В Плевен ваксини ще се слагат на площад „ Възраждане “ пред Мавзолея - от 8 ч. до 12 ч. Във врачанското село Крушовица още веднъж от 8 до 12 часа мобилен екип на Центъра за незабавна здравна помощ ще прави имунизации в региона на общинския пазар.

Нов пункт за имунизация ще бъде отворен от на следващия ден в София. Той ще бъде ситуиран сред двата изхода на метростанция " Свети Климент Охридски " - този към университета и този към Орлов мост, изясни заместник-кметът Дончо Барбалов:

" Работното му време ще бъде от два до седем часа всеки работен ден. Ваксините ще бъдат от всички, които са позволени за прилагане в Европейски Съюз. Досега над 25 хиляди дози са сложени във имунизационните пунктове на Столична община и почти същият брой са сложени в общинските ДКЦ-та, където се прави имунизация през седмицата ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР