Hà Nội, Виетнам - Париж, Франция VinFast (Компанията“) и BCA

...
Hà Nội, Виетнам - Париж, Франция VinFast (Компанията“) и BCA
Коментари Харесай

VinFast си партнира с BCA Europe, за да внедри цялостно решение за търговия в три европейски пазара

Hà Nội, Виетнам - Париж, Франция

VinFast („ Компанията “) и BCA Europe („ BCA “) оповестиха ново тригодишно общоевропейско съглашение за търговски действия. Това ново партньорство ще сътвори изцяло цифрово решение в магазините, с цел да даде на европейските клиенти комфортно, безпроблемно преживяване при прехода им към електрифицирана подвижност.

От юни 2023 година VinFast ще интегрира модула за продан на BCA в своя уеб страница, с цел да предложи на клиентите елементарен метод да продават своите транспортни средства за продан без изпитание и от разстояние. След като клиентите завършат конфигурацията на новото си транспортно средство VinFast на уеб страницата на компанията, те ще имат достъп до безпроблемния модул за онлайн замяна в края на процеса на поръчка.

След като дават общоприета информация за своето транспортно средство, клиентите получават обвързваща стойност за своето транспортно средство за замяна. След това те могат да изберат да продадат неотложно своята подмяна единствено с едно просто тракване, с помощта на поддръжката на BCA за поддръжка на тази обвързваща оценка.

Ако клиент реши да отиде във водещ магазин на VinFast, BCA също по този начин ще даде на продуктовите специалисти на VinFast мобилното приложение на BCA „ MarketPrice “, с цел да им помогне да получат обвързваща цена, откакто опишат транспортното средство за замяна на клиента в действително време. Това мобилно приложение, употребявано в магазините на VinFast, и решението за продан, налично на уеб страницата на VinFast, са свързани с унифицирана ценова система.

Тази интеграция подсигурява поредност и улеснява безпроблемното онлайн към офлайн пътешестване за европейските клиенти. Благодарение на ИТ инструментариума на BCA Europe и обширния опит в ценообразуването на използвани транспортни средства на европейско равнище, VinFast ще може да даде обвързваща цена в изцяло онлайн пътешестване, без да изисква клиентът да отиде на физическо място за инспекция.

След като новото транспортно средство VinFast бъде доставено на клиента, BCA ще обезпечи всички логистични решения за превозването и съхранението на смененото транспортно средство и ще приготви продажбата му на пазара на BCA, най-голямата B2B платформа за ремаркетинг на използвани коли в Европа с купувачи от 47 страни.

Г-н Жан Кристоф Мерсие, заместител основен изпълнителен шеф на отдела за следпродажбено обслужване и потребителски опит на VinFast в Европа, сподели: „ Възприемайки философията „ насочена към клиента “, VinFast се стреми да предлага лесни и комфортни решения на своите клиенти. В допълнение към изключителните ни следпродажбени услуги, VinFast се ангажира да даде безпроблемни решения за замяна и конкурентни оценки посредством съдействие с BCA. Заедно можем да създадем прехода към електрифицирана подвижност резистентен и благонадежден избор за европейските клиенти. ”

Г-н Jean-Roch Piat, основен изпълнителен шеф на BCA Europe, сподели: „ BCA е горделив да поддържа стартирането на пазара на новаторските EV артикули на VinFast в цяла Европа, като дава водещи и безпроблемни решения за търговия в цяла континентална Европа. Ние сме отдадени на даването на изключителна услуга, която ще сложи пътя за дълготрайно ползотворно съдействие с VinFast. ”

VinFast сътвори мрежа за търговия на дребно и сервизна мрежа в огромните европейски градове и построи цялостна система за обслужване, с цел да подсигурява, че са изцяло подготвени да обслужват клиентите неотложно, незабавно щом колите им са на път. Сътрудничеството с BCA показва уговорката за отлични преживявания по време на пътуването на VinFast за владение на електрически транспортни средства и бележи стъпка към по-нататъшното му лансиране на европейските пазари.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР