Hyundai разпространи първата официална информация, снимки и видео на новото i20

...
Hyundai разпространи първата официална
информация, снимки и видео на новото i20
Коментари Харесай

Новият Hyundai i20 N Line

Hyundai популяризира първата официална информация, фотоси и видео на новото i20 N Line, което ще бъде стартирано на европейския пазар напролет на 2021 година.

Традизионно за N Line представителите на Hyundai и i20 N Line се отличава от стандартната версия на модела с множество допълнителни и тематични екстериорни и интериорни детайли, главната цел на които е да подчертава върху динамичността на пътя.

Новият N Line ще се предлага с избор сред две двигателни версии- 1.2-литрова MPI с 84 конски сили и еднолитрова T-GDI в мощностни разновидности 100 и 120 конски сили. На борда на автомобила е интегрирана и хибридна (mild) технология, както и новаторска iMT (Intelligent Manual Transmission) предавателна кутия.

В оборудването на първия по рода си Hyundai i20 N Line са включени също по този начин Bluelink система за съгласуваност и връзка, семейството технологии за повишение на безопасността Hyundai SmartSense, специфични за версията 17-цолови двуцветни джанти, сдвоена изпускателна система, контрастен червен тегел на тапицерията и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР