Hyundai работи по изцяло нова достъпна електрическа кола, която компанията

...
Hyundai работи по изцяло нова достъпна електрическа кола, която компанията
Коментари Харесай

Hyundai работи по достъпна електрическа кола за Европа

Hyundai работи по напълно нова налична електрическа кола, която компанията ще предлага на европейския пазар. Това излиза наяве от изказване на Андреас-Кристоф Хофман, маркетинг шеф на марката пред организацията ANE.

"Всеки в промишлеността знае, че цел на сходен автомобил е 20 000 евро ", разяснява той пред Automotive News Europe. Хофман споделя също по този начин, че градските коли са сложни за продажба с облага, заради ниската си цена и заради провокациите по консолидираното на напълно електрическа система в толкоз дребни коли.

След като осъществя сполучливото пазарно лансиране на напълно електрическия IONIQ 5, единствено преди няколко дни Hyundai показа и седанът IONIQ 6, а съгласно коментара на Хофман, до 2030 година, марката ще пусне в продажба общо 11 напълно електрически автомобила в Европа.

ще бъде пуснат в продажба преди края на тази година, а от Хофман разбираме, че Европа ще получи и напълно нов огромен SUV модел под формата на IONIQ 7. Негов главен пазар обаче се чака да бъде Северна Америка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР