Hyundai показа новия Ioniq 6 през юли месец тази година,

...
Hyundai показа новия Ioniq 6 през юли месец тази година,
Коментари Харесай

Рекорден брой поръчки за Ioniq 6 още през първия ден

Hyundai сподели новия Ioniq 6 през юли месец тази година, само че първите поръчки за електрическия модел започнаха едвам през вчерашния ден в родната Корея. От компанията се похвалиха, че през първите 24 часа са получили над 37 хиляди поръчки, които доста надвишават предходния връх от 23 760 поръчки направени за Ioniq 5 през февруари месец 2021 година. При сходната Kia EV6, тези числа доближиха 21 хиляди.
`Рекорден

Очаква се през идващите месеци от Hyundai да одобряват поръчки и в Европа и Съединени американски щати, където върхът от 37 446 поръчки за 24 часа да бъде усъвършенстван. Това би трябвало да се случи към края на тази година, преди публично колата да влезе в произвеждане при започване на 2023 година. Цените на Ioniq 6 в родината му стартират от към 40 хиляди евро с включени дотации. Все още не е ясно каква тъкмо ще е сумата, която ще заплащат клиентите в Европа, само че се чака тя да е по-висока.
`Рекорден

Ioniq 6 се предлага в няколко версии, в това число с 53кВч батерия или 77.4кВч батерия и версия с един електромотор върху задната ос и два електромотора и задвижване на четирите колела. При разновидността с по-голямата батерия и един електромотор, Ioniq 6 може да измине до 610 километра с едно зареждане, а топ конфигурацията може да форсира до 100км/ч в границите на 5.1 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР