Hyundai Motor разкри първите скици на изцяло нова концептуална разработка- HDC-6

...
Hyundai Motor разкри първите скици на изцяло
нова концептуална разработка- HDC-6
Коментари Харесай

Hyundai Motor с нов водороден електрически камион

Hyundai Motor разкри първите скици на изцяло нова концептуална разработка- HDC-6 NEPTUNE, която показва вижданията на гиганта по отношение на основаването на един електрически камион с водородно задвижване.

Премиерата на Hyundai HDC-6 NEPTUNE- влекач и хладилно ремарке (HT Nitro ThermoTech), ще се състои в края на месеца по време на специализираното ревю North American Commercial Vehicle Show.

"Подсигурихме лидерската си позиция при технологиите с горивни кафези в сектора на пътническите превозни средства с първия в света масов електрически автомобил с горивни клетки и NEXO- електрически автомобил с горивни кафези от второ потомство ", разяснява Едуард Ли, директор на подразделението Търговски автомобили на Hyundai Motor Company. "С представянето на HDC-6 NEPTUNE, в допълнение с доказалият се на пътя водороден камион Xcient, ние ще засилим софтуерното си лидерство в бранша на търговските автомобили с нашата визия за това как електрическите камиони с горивни клетки могат да решат екологичните уравнения при известните търговски автомобили ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР