Hyundai Motor обяви, че компанията ще направи притежанието и употребата на

...
Hyundai Motor обяви, че компанията ще направи
притежанието и употребата на
Коментари Харесай

Hyundai обеща свързаност за всички свои нови автомобили в Европа

Hyundai Motor разгласи, че компанията ще направи притежанието и използването на своите автомобили доста по-лесни за европейските си клиенти. Това ще стане чрез въвеждането в стандартното оборудване на всички свои коли на системата за съгласуваност и продан на данни Bluelink Connected Car Services.

Bluelink Connected Car Services ще стане част от стандартното съоръжение първо на семейството електрифицирани автомобили IONIQ от тази година, а през идващите две ще бъде добавена в оборудването на всички останали модели на марката.

Системата за съгласуваност на Hyundai, която идва с интегрирана SIM карта и приложение за мобилен телефон, предлага на клиентите опция за непрекъснао наблюдение на съществени индикатори на автомобила, отключване/заключване на вратите, авансово пускане на климатичната апаратура, локализиране на транспортното следство, информация в реално време за времето и пътната обстановка, цени на горива, наличност на зарядни станции.

Базата може да бъде надградена допълнително при поръчка на Audio Video Navigation (AVN) на Hyundai, която прибавя функционалности като гласово различаване, изчитане на кратки текстови известия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР