Hyundai Motor обяви, че компанията е подписала стратегическо партньорско споразумение с европейското

...
Hyundai Motor обяви, че компанията е подписала
стратегическо партньорско споразумение
с европейското
Коментари Харесай

Hyundai Motor и Uber с партньорство в Европа

Hyundai Motor разгласи, че компанията е подписала стратегическо партньорско споразумение с европейското поделение на Uber, което дава обещание да предложи сериозни предимства за водачите на компанията за споделено пътешестване. Освен това, в ново си сътрудничество, Hyundai вижда и сериозна възможност за популяризирането на електрическата подвижност и разрастването на зарядната инфраструктура в главните европейски градове.

Според анонса, новото партньорство на Hyundai Motor и Uber ще предложи по-лесен достъп до напълно електрическите Kona Electric и IONIQ Electric на автомобиланта компания за водачите, ползващи платформата на Uber, като все още от преимуществата на новото съглашение ще могат да се възмолзват водачите във Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания и Нидерландия.

"Чрез това вълнуващо партньорство ние ще използваме нашата лидерска позиция в електирческата подвижност, с цел да помогнев на водачите сътрудници на Uber да направят крачката към напълно електрическите превозни средства и да наелектризираме пътуванията на техните клиенти в Европа ", разяснява Майкъл Кол, президент и изпълнителен шеф на Hyundai Motor Europe. "Това съглашение също така дава опция на Hyundai да демонстрира преимуществата на нашите модели IONIQ Electric и Kona Electric на още по-голяма трупа хора, какот и да спомогне в усилията за декарбонизация в основните градове в Европа ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР