Hyundai Heavy Industries Co. Bulgaria, едно от най-големите българските предприятия,

...
Hyundai Heavy Industries Co. Bulgaria, едно от най-големите българските предприятия,
Коментари Харесай

Hyundai Heavy Industries Co. Б-я завърши инсталирането на дигитално оборудване Zyfra


Hyundai Heavy Industries Co. Bulgaria, едно от най-големите българските предприятия, приключи инсталирането и конфигурация на система за цифров мониторинг, създадена от Zyfra, международния водач в цифровизация на промишлеността. 17 производственни машини бяха подключены към MDCplus за мониторинга на OEE (обща успеваемост на оборудване), събиране на данни за съществени аргументи за престой и подбиране на информация за обслужване ТОиР (техническо обслужване и ремонт), оповестиха от компанията.

Hyundai Heavy Industries Co. Bulgaria е международно прочут производител на силови трансформатори (power transformers) и стъпални регулатори (tap changers) както в страна, по този начин и в чужбина, с над 60-годишен опит. Основната част от продукция е предопределена за експорт и дава отговор на всички български и интернационалните стандарти.

" Развитието на компания и излаз на новите пазари може да бъде реализирано единствено посредством непрекъснато рационализиране и рационализация на целия развой на работа, с цел да обезпечава високо качество и конкурентоспособност на продукция, изцяло отговаряща на условията на пазара. Всичкото горепосочено изисква въвеждането на модерни системи за ръководство на технологическите процеси, с цел да нашата компания остана на високото равнище, към което постоянно се е стремяла. Благодарение на RAPID PROGRESS сполучливо внедрихме системата. MDCplus от Zyfra ни оказва помощ да усъвършенстваме нашите индустриални процеси и по този начин да понижим разноските и да подобрим качеството на нашата продукция. " - Валерий Николов, шеф на отдела Tap Changers в HHIB.

Очакваният резултат от въвеждането е повишение на успеваемостта на произвеждане с 5-10%. MDCplus е софтуерен и хардуерен комплекс, който управлява работа на целия машинен парк и индустриалния личен състав на предприятието, проучва получените данни и дава доклади за успеваемостта на произвеждане. Освен мониторинга на повърхностните данни, като осцилация и температура, той предлага спомагателни благоприятни условия, позволяващи да бъдат проследени измерваните параметри, като скорост на въртене на шпиндела за избран интервал на работна промяна. Системата разрешава да видите в действително време цялата картина на станалото на предприятието и приготви доклади за съответен вид ползвател (инженер, икономист и др.).

" Повишаване на успеваемостта на производството и понижаване на себестойността на продукция се реализират посредством твърдоглав труд в три съществени области: основаване на условия за оптимално дейно потребление на съоръжение, акуратен надзор на технологически процеси и следене на престои ", споделя А. Задорожни (А. Задорожный), изпълнителен шеф на бизнес развиване на Zyfra, - “С наслаждение предоставяме нашето решение и доста сме заинтригувани да работим с възходящия български пазар”. Проектът се осъществя от дистрибутора на Zyfra - RAPID PROGRESS, който внедри системата в предприятието, образова личния състав и в този момент обезпечава техническа поддръжка. Мисията на RAPID PROGRESS е да даде най-хубавия програмен продукт в такива области, като CAD, CAM, CAE, CIM, FEA, PDM, CNC, DNC и MDC, да обезпечи образование и техническа поддръжка.

“Ние сме фокусирани върху подобряването на нашите въможности в моделирането, техническите чертежи, сглобяването, разбора, симулацията, програмирането с ЦПУ и тестването, с цел да отговорим оптимално на софтуерните условия за планиране и прозводство. Готови сме да влагаме нашето време и познания, с цел да разберем вашият план, по тази причина се опитваме да приспособяваме нашата поддръжка, с цел да задоволим вашите потребности. Именно тези специфични спомагателни старания вършат RAPID PROGRESS необикновен. Имаме сертифицирани експерти, които могат да оказват поддръжка на нашите клиенти когато и да е, по кое време това им е належащо. Основната цел на RAPID PROGRESS е поиск и поддръжка на най-хубавите налични решения, повишаващи полезността на компания за нашите клиенти “, споделя Иван Вальков, ръководещ шеф на RAPID PROGRESS.

България не толкоз от дълго време е станала един от водещи разработчици на ИТ бизнеса в света. За 2014-2018 години страна заема 46-о место в света във връзка с равнището на развиване на осведомителните технологии, като изпреварва доста страни от Източна Европа и се демонстрира като перспективен район за по-нататъшното развиване на индустриалната цифровизация.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР