Хю Грант критикува британското правителство заради плановете за премахване на

...
Хю Грант критикува британското правителство заради плановете за премахване на
Коментари Харесай

Хю Грант критикува плановете за промени във финансирането на Би Би Си

Хю Грант подлага на критика английското държавно управление поради проектите за унищожаване на по този начин наречената " такса за лиценз " която финансира Би Би Си. Актьорът е измежду звездите, които опазиха националния ефирен оператор, откакто министърът на културата Надин Дорис уточни, че желае нов модел на финансиране за Би Би Си.

радиотелевизионна корпорация ще би трябвало да направи огромни съкращения на бюджета си за стратегии откакто държавното управление в Лондон разгласи, че финансирането на корпорацията ще бъде замразено през идващите две години. В изказване през уикенда министърът на културата Надин Дорис съобщи, че таксата за лиценз ще остане 159 паунда, както е сега, до 2024 година, само че е време за разискване на нови способи за финансиране.

This licence fee announcement will be the last. The days of the elderly being threatened with prison sentences and bailiffs knocking on doors, are over.

Time now to discuss and debate new ways of funding, supporting and selling great British content.
— Nadine Dorries (@NadineDorries)
Би Би Си ще e принудена да се заеме с договаряния с държавното управление за изцяло нов модел на финансиране, когато бъде комплициран завършек на лиценза през 2027 година, като евентуални варианти са абонаментна услуга, частична приватизация или директно държавно финансиране. През последните години Би Би Си беше принудена да понижи доста разноските си, а бъдещето наподобява нестабилно – вероятността да се основават по-евтини излъчвания с по-ниска добавена стойност и даже да се закрият канали или служби, е надвиснала застрашително над корпорацията.

Nadine Dorris is an idiot. The BBC is a national treasure. Something we can be proud of despite its mistakes and missteps. To scupper it like this is cultural vandalism. Disgraceful.
— Phil Davis (@PhilDavis6)
Според изданието „ Сънди таймс “ обаче, проектите на държавното управление за Би Би Си са част от по този начин наречената „ Операция алено месо “ – серия от ограничения за отклонение на вниманието проблемите на „ Даунинг стрийт “ с празненствата по време на локдаун, поради които желаят оставката на премиера Борис Джонсън. На фона на обвиняванията, Хю Грант отбрани Би Би Си дружно с други звезди звезди, в това число Гари Линекер, Адил Рей, Дебора Мейдън и Дан Уокър.

Актьорът от „ Нотинг Хил “ изрази мнението си в обществените мрежи, като не спести оценките си към ръководещите. Според него целият свят се възхищава на Би Би Си с нотка на злоба и е изцяло разумно държавното управление да има за целда го унищожи.

The BBC is something the whole world admires with envy. It is entirely appropriate that the insecure, spittle-flecked nut jobs of this government want to destroy it.
— Hugh Grant (@HackedOffHugh)
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР