Хвърлянето на монети във фонтан или пък намирането на четирилистна

...
Хвърлянето на монети във фонтан или пък намирането на четирилистна
Коментари Харесай

Късметът Е Изцяло В Наши Ръце! Ето Как Със Сигурност Да Го Привлечем!

Хвърлянето на монети във шадраван или пък намирането на четирилистна детелина, не значи безусловно нищо. В реалност, вярването в тези глупави суеверия може единствено да ви навреди.
Голяма част от това, което назоваваме „ късмет “ или „ шанс “ си има своите разумни и рационални пояснения, стига да ги потърсите задоволително надълбоко.
Възможностите, които сами ще си създадете благодарение на изброените по-долу тактики, са нещата, които в действителност могат да ви трансфорат по-голям късметлия.

Създайте си лично определение за „ шанс "
Късметлиите знаят какво търсят. Те имат цели, проекти и ясна визия за това, което желаят да реализират.
Вместо да преследват „ щастливи случайности “, късметлиите са насочени към действителните благоприятни условия, които са част от техния житейски път и имат критерии, които да им оказват помощ да пресеят единствено тези, които са най-подходящи за тяхното развиване и триумф.

Бъдете оптимист
Оптимистите основават своя личен шанс. Хората, които дефинират себе си като такива „ без шанс “ имат вяра, че са преследвани от някаква неприятна прокоба. Това просто не е правилно.
Хората, които гледат на света през призмата на оптимизма са по-издръжливи. „ Късметлиите “ реагират по-добре, когато са изправени пред неприятна обстановка.
Нещастните хора непрекъснато проучват и премислят своя крах, а „ късметлиите “ просто се изправят и не престават напред.

Бъдете любопитни
Късметлиите знаят, че постоянно има още какво да научат. Любопитството върви ръка за ръка с тях, където и да отидат, а с него и ползата към заобикалящите ги странности. Те желаят да научат и изпитат всичко, което светът може да им предложи.

Бъдете самодейни
Късметлиите не седят на едно място, в очакване опциите " да ги ударят " по главата. Вместо това, те вършат по този начин, че опциите да се появяват пред тях - събират информация, четат книги и основават контакти. Те са стимулирани и непрекъснато вървят напред. Не стопират да се учат, да изследват и да откриват нови неща.

Концентрирайте се върху вашите мощни страни
Късметлиите не си губят времето с дребни и незначителни обстановки. Те търсят благоприятни условия, които да им оказват помощ да развият своите умения, пристрастености и мощни страни.
Осъзнават, че една концепция или опция може да бъде осъществена, единствено в случай че зад нея стои мощно предпочитание и съответни качества.

Никога не се предавайте
Късметлиите дават всичко от себе си във всяко нещо, с което се занимават, тъй като знаят, че половинчатите дейности са изцяло безсмислени.
Те са почитатели на настройката, че няма „ последна точка “. Тази концепция зарежда техния шанс и им дава способността да не престават своето развиване и рационализиране през целия им живот.

Доверявайте се на вашата вътрешен глас
Никога повече не казвайте „ Знаех си! Защо не се послушах? “, след приключен факт.
Вместо да избирате лесния път или пък да се тормозите и натоварвате, анализирайки всички вероятни решения, просто послушайте интуицията си. Вътрешното ви възприятие ще ви води в посоката, в която в действителност желаете да отидете.

Целете се в звездите
Колкото и клиширано да звучи, шансът идва при огромните мечтатели. Следвайки настройката, че опциите са неограничени и, че никоя цел не е недостижима, късметлиите се целят допустимо най-високо, написа " За дамата ".
Дори и да не стигнат върха, те са няколко стъпки по-високо от позицията, в която са били преди една седмица.

Работете крепко
Да, в действителност е толкоз просто. Никога няма да имате „ шанс “, в случай че не работите крепко. Усърдният труд и стремежът да бъдете най-хубавият ще ви изправята на пътя към триумфа и ще основат едно „ по-късметлииско “ бъдеще.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР