Хванахме ли най-после цаката на лунния пейзаж, на какъвто приличат

...
Хванахме ли най-после цаката на лунния пейзаж, на какъвто приличат
Коментари Харесай

Иновация: Застраховаме гумите за дупка на пътя

Хванахме ли най-сетне цаката на лунния пейзаж, на какъвто наподобяват огромна част от пътищата у нас?

Застраховка в размер на 6 лева за гуми против дупка или забиване на гвоздей оферират компании, сподели изследване на „ Телеграф “.

Щетите по гумите в резултат на дупки, пирони и даже нарязани от недобросъвестни хора не се покриват даже при съществуване на цялостно автокаско.

Полиците за гуми сега са с понижение, което важи до края на май. В момента са известни поради началото на идния отпускарски сезон през юни, разясниха търговци.

Офертите са от организации и от магазини за гуми. Повечето важат единствено в случай че сме купили гумите си от същото място и при изискване, че сме платили за две или четири гуми. Сред предложенията е да си купите гума за 200 лева и да я застаховате за една година против 6 лева Полиците за по-скъпите от по 500 лева излизат 15 лева Друго предложение е за 10 – 20 лева, като цената може да варира и нагоре по отношение на гумата, може да застраховате освен гумите, а и ключа от колата. По този метод, в случай че го загубите или повредите, ще получите нов, без да плащате за него.

Застраховките за гуми са обособени от обичайното каско, което не покрива същите вреди. Специалните полици обезщетяват клиента при попадане в дупка, щета и пръсване, вандалска демонстрация. Ще получите пари и в случай че някой открадне гумите ви. Когато има закононарушение, наложително би трябвало да поискате документ от полицията, тъй като без него застраховката няма да важи, допълниха застрахователни сътрудници. Случаите, в които гумата може да бъде ремонтирана, не се покриват по застраховката, обясниха търговци. При предварително преустановяване на застраховката, по която са изплатени или следва да се изплатят компенсации, наградата не се възвръща. Обикновено интервалът, в който застраховката е в действие, е от една до две години. Застраховката няма да покрива вреди, в случай че те са зародили по време на естествено злополучие, конфискация, бойкот и др.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР