Хванаха водач, седнал зад волана след употребата на пет вида

...
Хванаха водач, седнал зад волана след употребата на пет вида
Коментари Харесай

Рекорд: Хванаха шофьор, употребил пет вида наркотици

Хванаха лидер, седнал зад кормилото след използването на пет типа наркотични субстанции. Той е бил открит от полицейски чиновници от Районно ръководство – Кирково, оповестяват от Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

42-годишният мъж, управлявал лек автомобил „ Форд “, е спрян през вчерашния ден следобяд по пътя сред селата Дружинци и Чакаларово.

Направеният тест е отчел позитивен резултат за кокаин, канабис, амфетамин, метадон и бензодиазепин. Издаден е ваучър за здравно проучване и е била взета кръвна проба за разбор.

Няколко часа след определяне на използвалия наркотични субстанции лидер била претърсена и употребена от него къща. Там били открити към 28 грама суха листна маса. При осъществен тест веществото реагирало на марихуана. Наркотикът е конфискуван и е на предпазване в Районното ръководство в Кирково, а притежателят му арестуван за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане. Група „ Криминална полиция “ и проверяващ служител на реда не престават работата по случая.

От полицията разясниха, че това е първия лидер, открит да ръководи след приложимост на пет типа опиати.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР