Хванаха лидерката на БСП във Враца Цветелина Дамяновска пияна зад

...
Хванаха лидерката на БСП във Враца Цветелина Дамяновска пияна зад
Коментари Харесай

КАТ хвана лидерката на БСП – Враца пияна

Хванаха лидерката на Българска социалистическа партия във Враца Цветелина Дамяновска пияна зад кормилото, научи извънредно BulNews.bg.

Новината бе публично доказана и от Министерство на вътрешните работи.

Снощи към 2.20 часа алената дама е била спряна за инспекция от униформени на надлеза на КАТ-Враца. Според наши източници социалистката е карала във очевидно нетрезво положение. На молбата на униформените да бъде тествана с дрегер Дамяновска изрично отказала, отхвърлила и поканата да бъде откарана в незабавния център за взимане на кръвна проба. След като отказала подпомагане на ченгетата й бил формиран акт по член 174, алинея 3 от Закона за придвижване по пътищата.

Помолена за коментар Цветелина Дамяновска изрично отхвърли да е карала в нетрезво положение и описа своята версия за случилото се.

„ Вчера млад служител на реда, с предопределение от няколко дни, ме спря за инспекция. Нито ми взеха проба за алкохол с дрегер, нито кръвна проба. Всичко това беше заяждане поради вота на съмнение против ръководещото болшинство “, съобщи Дамяновска.

Червената дама управлявала лек автомобил „ Шевролет “, който е фирмен - на траурното бюро, което управлява. По думите й униформеният, който й писал акта я спрял, с цел да се заяжда с нея. Санкцията е изцяло неоснователна и на база политическите й визии, твърди Дамяновска. Тя сочи, че не е отказала пробите за алкохол, а служителят на реда не си приключил работата.

„ Ако бях пила нямаше да си намеря място в околията. Аз по принцип не пия “, добави Дамяновска и акцентира, че още в 9 часа сутринта е обжалвала акта в полицията и няма по какъв начин да не падне в съда.

Според закона при отвод да бъдат тествани за приложимост на алкохол наказването за водачите е 2000 лв. санкция и две години без брошура. В него се планува и да бъдат свалени и регистрационните номера на автомобила за период от 6 месеца до 1 година.

Тук идва въпросът, за какво в случай че не е карала в нетрезво положение Дамяновска е отказала пробите за алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР