Хуманитарна организация във Финландия помага не само на хора, но

...
Хуманитарна организация във Финландия помага не само на хора, но
Коментари Харесай

Доброволци помагат на животните във Финландия


Хуманитарна организация във Финландия оказва помощ освен на хора, само че и на техните животни, на фона на повишаването на живота. Дейността ѝ се радва на триумф, написа Българска национална телевизия.

Тази зима финландска филантропична организация поставя специфични грижи за стопаните на домашни любимци поради нарасналите цени.

Доброволци раздават храна и пясък най-вече за кучета и котки. Не липсват и избрани лакомства и играчки за питомците. Пред спонтанните щандове се извиват опашки от хора.

" Това е извънредно значимо и по тази причина желаеме да организираме помощи всяка година. Има нуждаещи се и нещо би трябвало да се направи. Хората имат потребност от помощ, може да зародят непредвидени обстановки и тогава ние помагане и на животните ", съобщи Мили Антила, доброволец.

Начинанието среща добър отклик. " Тази година се борих, изключително откакто цените на храните започнаха да се повишават, идва енергийна рецесия, цените започнаха да се повишават още през юни, тъй че в действителност се усеща в кесията ", сподели още Дезире Саадауи.

Хуманитарната организация оказва помощ и на бездомни животни и им намира приемни домове. Осигурява и ветеринарни грижи. А Финландия и тази година оглави десетката на най-щастливите страни в света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР