Хубава, слънчева събота – 21 април, 2018 година. Ден, в

...
Хубава, слънчева събота – 21 април, 2018 година. Ден, в
Коментари Харесай

Сидеров предава България, а на ГЕРБ не им пука

Хубава, слънчева събота – 21 април, 2018 година. Ден, в който да забравиш всичко, обвързвано с политика. Но не можеш – тъй като от пресцентъра на партия "Атака " прилежно уведомяват, че ръководителят им Волен Сидеров, по една случайност ръководител и на парламентарната група на "Обединени патриоти ", е на посещаване в Крим – област, анексирана от Руската федерация с акт, незачитан от нито една страна-членка в Европейски Съюз. Там господин Сидеров се е срещнал с назначения от Русия министър председател Сергей Аксьонов – индивидът, който попада във всички вероятни описи със наказания против физически лица, в това число тези на Европейски Съюз.

През предходната седмица вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов нададе безумен писък по какъв начин ще излизаме от Европейски Съюз поради препоръчано от президента проекторешение на КСНС и по какъв начин то е като позиция на Русия. В това проекторешение пишеше, че "нанесените удари по обекти на територията на Сирия от основаната ad hoc коалиция (САЩ, Англия и Франция) без резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации повишават риска от ескалация на спора в района ". Това Цветанов видя като текст, който ще ни изведе отвън Европейски Съюз и НАТО.

Какво тогава вижда Цветанов, а и по-важно - началникът му Бойко Борисов, криещ се по въпросите за участието ни в Европейски Съюз и НАТО като мишка в трици? Какво значи водачът на парламентарната група на съдружния им сътрудник да върви в Крим и да разисква "развитието на туризма и бъдещите стопански връзки " с Крим? Знае ли Сидеров, че във връзка с Крим има настоящи наказания на Европейски Съюз (по правилник 1290/2014), на който България сега е ръководител, и че според тези наказания има цялостна възбрана за каквито и да е връзки с Крим в областта на туризма от страна на регистрирани в Европейски Съюз компании (юридически лица)? По-важното – знаят ли го Борисов и Цветанов? И за какво мълчат като пребити от конкурентна формация мутри? Ако не знаят – ето им формален календар какви наказания от страна на Европейски Съюз са в действие против Русия и Крим!

Просто и ясно – Волен Сидеров е човек, който непосредствено нарушава наложени от Европейски Съюз наказания, освен това в качеството си на разположение, което взе участие в ръководството на настоящ ръководител на Европейски Съюз - като народен представител и водач на партия от ръководещата коалиция. На това му се споделя държавна измяна и изменничество. В член 103 от Наказателния кодекс написа следното: "Който, изпълнявайки държавна работа или предписание пред непознато държавно управление или интернационална организация, съзнателно ги води във щета на републиката, се санкционира с отнемане от независимост от 10 до петнадесет години ". За ГЕРБ обаче и за стабилността това няма значение - те не престават да слагат върхове по стремително въртене на задни елементи. Лидерът им е изключително повратлив в това отношение - показно, че формата, позната като елипса, се върти най-добре, а Борисов от дълго време я е достигнал - задоволително е единствено да бъде забелязан "на мач "!

И за троловете на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, да поясня. Единствената разлика сред Румен Радев и Волен Сидеров е, че Радев още не е отишъл да работи зад граница за българо-съвеЦката дружба. Зад една избрана граница! Засега единствено опипва почвата, приготвя я и нелошо го прави - постепенно, леко, нежно. А стилът на Сидеров постоянно си е бил "клекшоп "! Но един военачалник надали дълго ще издържи кашикът да е прекомерно напред...

Автор: Ивайло Ачев, "Актуално "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР