HUAWEI WATCH FIT 2, най-новото попълнение към емблематична серия WATCH

...
HUAWEI WATCH FIT 2, най-новото попълнение към емблематична серия WATCH
Коментари Харесай

Започват продажбите на HUAWEI WATCH FIT 2 в България

HUAWEI WATCH FIT 2, най-новото попълнение към емблематична серия WATCH FIT, към този момент е разполагаем на българския пазар в три цвята – бял с кожена текстура на каишката, розов и черен.

Представена за първи път през 2020г., серията предизвиква потребителите да научат нови типове извършения посредством набор от анимирани фитнес курсове, режими на подготовка и научни функционалности за следене на здравето. С елегантния дизайн на модела и леко чувство при носене, Huawei провокира потребителите да подобрят своята физическа форма с устройство, което е колкото стилно, толкоз и потребно.

HUAWEI WATCH FIT 2 се характеризира с 1,74-инчов объл правоъгълен екран, наследяващ стилния жанр на линията HUAWEI WATCH FIT, обновен с нов дизайн за още по-интерактивно и интуитивно преживяване. За разлика от предходните модели, HUAWEI WATCH FIT 2 се предлага с високоговорител, което улеснява потребителите да одобряват повиквания посредством Bluetooth, без даже да се постанова да подвигат смарт телефона си.

Фитнес анимациите и аудио треньорът са усъвършенствани за по-завладяващо аудио преживяване, до момента в който голям брой здравни функционалности – наблюдаване на всичко от сърдечната периодичност през О2 в кръвта, до сън – оказват помощ на потребителите без изпитание да наблюдават здравето си през целия ден, всеки ден.

Елегантен дизайн, който дава отговор на всеки жанр

HUAWEI WATCH FIT 2 е въодушевен от младежите - демографска група, за която е значима характерността на първо място – отсам и разнообразния избор на цветове на устройството и стилни циферблати за персонализиране. Устройството също по този начин поддържа one-hop watch face, което разрешава на потребителите да трансферират изображения от своя смарт телефон към смарт часовника си с едно допиране. Налице е богат избор от три цвята на часовника и каишките – бял, розов и черен, като каишките са елементарно сменяеми с механизъм с натискане и освобождение, и съвместими с други модели на Huawei и други производители.

1,74-инчовият екран е с 18,6% по-голям от предходната серия, с 336 PPI и разграничителна дарба 336 x 480 пиксела, осигуряващи наситени и живи цветове, тъй че елементарно да разглеждате всеки подробност с един взор. Дисплеят също по този начин разполага с нов дизайн, който разрешава на потребителите да работят с него интуитивно и без изпитание.

Интелигентен часовник за по-интелигентен метод на живот

HUAWEI WATCH FIT 2 към този момент се предлага с високоговорител, в допълнение към микрофона. Обажданията могат да се трансферират от смарт телефона на потребителите към техния смарт часовник посредством Bluetooth. Поддържа се и прибавяне на постоянно употребявани контакти в приложението HUAWEI Health, а в случай че потребителите не могат да отговорят на повикване, те могат да изпратят на обаждащия се персонализирано известие с едно допиране.

Двулентовият петсистемен GNSS също е страхотна иновация за бегачите, защото покачва точността на траекторията на придвижване. Режимът Sports Field наблюдава пробега и темпото по-прецизно, до момента в който новата функционалност Route Import and Export разрешава на потребителите да прибавят своя маршрут в смарт часовника посредством приложението HUAWEI Health. Потребителите могат също да споделят своите направления с другари и да ги поканят да се причислят, помагайки им да трансфорат бягането в по-забавно занятие – или по-конкурентно.

Технология за следене на здравните индикатори

Приложението Huawei Health предлага редица способи за поощряване на здравословен метод на живот. С Healthy Living Management потребителите могат да създадават персонализиран проект, включващ ежедневни стъпки, банкет на вода, тренировки и други заложени цели, за които приложението им припомня всеки ден и им дава противоположна връзка по какъв начин да поддържат здравословен метод на живот. Налице е даже увещание с аудио и анимация, стимулиращо потребителите да са дейни през целия ден.

Умният часовник също по този начин наблюдава редица здравни индикатори, а осъвременената технология за наблюдаване на сърдечния темп HUAWEI TruSeen™ 5.0 мери тъкмо BPM на потребителите и насищането на О2 в кръвта (SpO2. HUAWEI WATCH FIT 2 е в положение да проучва другите стадии от съня всяка вечер, да разпознава евентуални проблеми, както и да предлага решения за тях.

Включено е още следене на менструалния цикъл, при което се прави оценка сърдечната периодичност на потребителя, температурата на кожата и честотата на дишане, с цел да предскажат по-точно неговите етапи. HUAWEI WATCH FIT 2 също оказва помощ за ръководство на напрежението, като припомня на потребителите да забавят темпото и да вършат дихателни упражниения, когато стартират да се усещат претрупани.

Нови режими на подготовка за добиване на максимума от нея

HUAWEI WATCH FIT 2 разполага с интелигентни функционалности, особено проектирани да оказват помощ на потребителите да упражняват когато и да е и навсякъде; в това число 97 режима на подготовка за всичко - от тичане и колоездене, до тренировки с тежести, танци, игри с топка, зимни спортове и други Има и вграден анимиран фитнес треньор за 7 определени режима, предлагащ лесни за следване аудио указания и демонстрации – в това число загряване – което улеснява потребителите да вместят тренировките в всекидневието си и да наблюдават напредъка си.

Бегачите изключително ще харесат HUAWEI WATCH FIT 2. Той разполага с показател на подготовка за тичане (RAI) на Huawei, който проучва височината, възрастта, тежестта, подготовката и бягането на потребителя, с цел да сътвори подготвителен проект на професионално равнище. След това данните се проучват автоматизирано и предложенията за образование се поправят въз основа на напредъка на потребителя.

Huawei Watch Fit 2 към този момент е разполагаем в магазините на Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора, в комерсиалната мрежа на дистрибутора Поликомп и в оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg на целесъобразна крайноклиентска цена от 299 лв..
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР