Huawei стартира своята кампания „Най-силната история си ти“, с която

...
Huawei стартира своята кампания „Най-силната история си ти“, с която
Коментари Харесай

Huawei търси “Make It Possible” истории с новата си кампания „Най-силната история си ти“

Huawei започва своята акция „ Най-силната история си ти “, с която цели да въодушеви потребителите си да бъдат смели в фантазиите си и да не се отхвърлят, без значение от провокациите, които евентуално ще срещнат по пътя към тях. Кампанията е тясно обвързвана със слогана на Huawei - „ Make It Possible”, който отразява световната просвета на компанията да прави даже видимо невъзможните неща вероятни.

„ Винаги започваш добре. С вяра. С предпочитание. С религия. Но всяка история има своите възходи и падения. Подготви се за тези, които ти споделят, че не можеш. Че не би трябвало.... Но най-лошото би било да се откажеш “, се споделя в формалния клип на акцията, който приключва с вдъхновяващото обръщение „ Най-силната история си ти. “

На особено стартиралия за акцията уеб уебсайт https://consumer.huawei.com/bg/campaign/yourstory, всеки, на своя език, може да показа своята “Make it possible” история и да получи покана за мотивационен уебинар с хазаин Михал Уроч - откривател и странник, който желае да изкачи Хималаите в инвалидна количка.

Не всички провокации са толкоз явни и не всички спечелили са необятно известни, само че Huawei има вяра, че всеки може да бъде воин в личната си история.

„ Според отчета на Eurostat за 2018 година, българите са едни от найнещастните хора, единствено 35% от жителите на страната се дефинират като „ щастливи “.

В World Happiness Report 2019 България е на 97 място в света по „ благополучие “. Като че ли скептицизмът се трансформира в национална линия. В същото време в България се случват невероятни неща и българи реализират победи, които в действителност са считани за невъзможни.

Всички ние се нуждаем от вдъхновяващите истории на тези известни и незнайни български спечелили, с които ще ви срещнем в акцията „ Най-силната история си ти “, разяснява Лонгруи Циу, Генерален шеф на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Затова в България някои от най-вдъхновяващите споделени на уеб страницата провокации и победи ще бъдат разказани в детайли от някои от найпопулярните български медии.

Така създателите им ще се обогатят и с прекарването да бъдат обект на журналистическо изявление и да усетят по какъв начин смелостта да споделиш може да въодушеви доста хора да се борят за това, в което имат вяра и което същински желаят. Сезонът на новогодишните празници самичък по себе си въодушевява както за равносметки на миналата година, по този начин и за пожелания за подчинение на нови върхове през идната.

Huawei чака вашите мощни истории на https://consumer.huawei.com/bg/campaign/yourstory/

 &feature=youtu.be
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР