Huawei съобщи, че още седем не най-нови смартфона ще бъдат

...
Huawei съобщи, че още седем не най-нови смартфона ще бъдат
Коментари Харесай

Huawei обяви 7 стари смартфона, които ще бъдат обновени до Android Oreo

Huawei заяви, че още седем не най-нови смарт телефона ще бъдат актуализирани до новата операционна система Android Oreo, надградена до EMUI 8.0.
Китайският производител не посочи, дали тези мобилни устройства ще получат и функционалността Project Treble, предопределена за бързо приемане на обновяванията.



Разпространяването на новата операционна система започва от през днешния ден – 30 юни 2018 година .

От през днешния ден, да изтеглят и конфигурират фърмуера EMUI 8.0 могат притежателите на смарт телефоните Huawei P9, Huawei P9 Plus, Huawei Mate 8, Honor 8, Honor Note 8, Honor V8 и Honor 6X . Китайският производител не сподели, жителите на кои региони първи ще стартират да получават обновяванията. Най-вероятно, първи операционната система Android Oreo ще получат потребителите от китайския район.



Това систематизиране по региони надали ще разстрои потребителите с тези надалеч не най-нови смарт телефони на Huawei. По принцип, тяхното възобновяване до EMUI 8.0 в продължение на цяла една година бе под въпрос. Но в този момент към този момент се знае, че те обезпечено ще получат тази мобилна операционната система. За мнозина това може да значи, че няма да се наложи да си сменят смарт телефона още една година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР