Huawei съобщава на своите потребители в България, че кампанията Повече

...
Huawei съобщава на своите потребители в България, че кампанията Повече
Коментари Харесай

Ежемесечната кампания „Повече грижа за теб“ на Huawei продължава и през 2023 година

Huawei оповестява на своите консуматори в България, че акцията „ Повече грижа за теб “ продължава и през 2023 година. Тя протича всеки финален четвъртък и петък на месеца, както и на идващия след тях понеделник. През тези дни всички извънгаранционни поправки на устройства Huawei се правят с 50 лв. отстъпка от сервизното обслужване. През тези дни можете и да получите гратис слагане на протектор на екрана на вашия смарт телефон.

За да се възползвате от акцията, би трябвало да посетите на място сервизния център на Huawei в София на неговия нов адрес или да се възползвате от услугата “Врата до врата “, която включва безвъзмездна двупосочна куриерска услуга, покриваща цялата страна и всички устройства на Huawei.

Януарската акция „ Повече грижа за теб “ ще протече на 26-и, 27-и и 30-и януари – надлежно четвъртък, петък и понеделник.

Посетете ни на нов адрес

От 23 януари Центърът за обслужване на клиенти на Huawei ще има нов адрес – ул. „ Коста Лулчев “ 58A, наоколо до Sky City Mall в София. Всички услуги, предлагани от досегашния сервиз на „ Леге “ 6, остават в действие, с досегашното работно време – от понеделник до петък от 9 до 18 часа, като се изключи формалните празници. Всякакви запитвания, свързани с потреблението на Huawei устройства в България, можете да отправяте на досегашния парещ телефон 0800 18818.

Информация за всички артикули на Huawei на българския пазар и тяхното следпродажбено обслужване може да намерите на формалния уеб уебсайт consumer.huawei.com/bg. Следете и Фейсбук страницата за настоящи вести и акции -.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР