Huawei разчита на справедливост за финансовия си директорКомпанията Huawei разчита

...
Huawei разчита на справедливост за финансовия си директорКомпанията Huawei разчита
Коментари Харесай

Huawei разчита на справедливост за финансовия си директор

Huawei разчита на правдивост за финансовия си шеф
Компанията Huawei разчита на справедливостта на правосъдните системи на Съединени американски щати и Канада при изговаряне на присъдата по делото против финансовия шеф на китайския колос Мън Уанджоу. Тя е упрекната от американските управляващи, че е нарушила комерсиалните наказания на Съединени американски щати против Иран.

Изявлението беше направено след приключването на първото съвещание на Върховния съд на канадската провинция Британска Колумбия, където се гледа делото.

Huawei ще продължи да следи хода на чуванията по отношение на настояването за освобождение на Мън Уанджоу под гаранция.

Вестник „ Ванкувър остарял “ заяви, че Върховният съд на провинцията е взел решение да продължи чуванията по този въпрос във вторник, 11 декември. Съдията желае да чуе спомагателните доводи на отбраната, настояваща за освобождението на Мън Уанджоу под гаранция. Нейният брачен партньор е подготвен да стане неин гарант и да внесе гаранция от 11,3 милиона американски $. Проблемът е, че той не е канадски жител, а гарант може да бъде единствено човек, който има поданство в страната.

Мън Уанджоу беше арестувана на 1 декември на летището във Ванкувър от канадските правоохранителни органи. Арестът беше сбъднат по искане на прокуратурата на Ню Йорк поради обвинявания в нарушение на американските наказания против Иран. На 8 декември Върховният съд на канадската провинция Британска Колумбия взе решение да продължи чуванията по въпроса за стартирането на Мън Уанджоу под гаранция преди нейното изгонване в Съединени американски щати.

Мън Уанджоу не признава своята виновност, само че съобщи, че желае да бъде освободена под гаранция. В събота китайското външно министерство изиска нейното неотложно освобождение от Канада. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР