Huawei представи своя годишен доклад за устойчиво развитие за 2018

...
Huawei представи своя годишен доклад за устойчиво развитие за 2018
Коментари Харесай

Huawei представи доклад за устойчиво развитие' 2018 с фокус върху цифровите технологии


Huawei показа своя годишен отчет за стабилно развиване за 2018 година, който е 11-тия следващ отчет за компанията. Той показва четирите направления в нейната тактика за стабилно развиване – приобщаване на повече хора към цифровите технологии, сигурност и надеждност, отбрана на околната среда и здрава и хармонична екосистема.

През последната година Huawei работи дружно с Организация на обединените нации за реализиране на Целите за стабилно развиване на международната организацията, като Huawei си слага за цел реализирането на устойчиви връзки със своите сътрудници от промишлеността и основаването на приобщаваща екосистема.

На формалното събитие за представянето на отчета Лианг Хуа, един от ръководителите на Huawei, съобщи, че: „ Huawei дава добавена стойност на своите консуматори посредством нововъведенията на компанията. Ние вършим всичко допустимо да спомогнем за цифровата и световна съгласуваност. Искаме да предоставим по-достъпни цифрови услуги за всички и идентичен достъп. За нас е значимо да допринесем за общото обществено и икономическо развиване “.

Лианг продължава с това, че опазването на околната среда е основна част от самодейностите на Huawei за стабилно развиване на компанията. Той прибавя, че: " Енергийната успеваемост се трансформира в главен фактор при основаването на информационни мрежи. Трябва да използваме по-малко сила, с цел да прехвърляме по-голямо количество информация. Трябва да понижим като цяло енергийното ползване за зареждане на системите. Комуникационните технологии могат да оказват помощ за това ".

Лианг изясни, че софтуерният колос Huawei е внедрил доста нововъведения в хода на своите 5G проучвания, създаването на артикули и инженеринг. Компаниятауспя да понижи потреблението на електрическа енергия за всеки 5G уебсайт (оборудването, належащо за покритието на една 5G клетка) до 20% по-малко от междинното за промишлеността. Това е допустимо, с помощта на новите чипсети на Huawei, систематичния програмен продукт, професионалните услуги и модерните хардуерни технологии за разпръскване на топлината. Тези нововъведения спомогнаха Huawei да стане по-енергийно ефикасна компания. Използвайки верните решения в производството на 5G съоръжение, Huawei ще бъде 5G компаниятa, която действително ползва зелени технологии.

Кевин Тао, член на Борда на Директорите и ръководител на Комитета за стабилно развиване на Huawei, показа, че: „ Компанията ни желае да спомогне преимуществата на цифровите технологии да доближат до всеки дом, човек и организация. За тази цел ние стартирахме световна самодейност за приобщаване към цифровите технологии, наречена TECH4ALL. Например към края на 2018-а година нашето решение RuralStar е свързало 40 милиона поданици на селските район”.

Тао добави, че: „ Днес компанията дава информационни услуги на над 3 милиарда души като Huawei сеангажира да поддържа сигурни мрежови интервенции по целия свят.Ние съблюдаваме този ангажимент, без значение какво се случва. “ Например „ през 2018 година, след земетресение в Индонезия с магнитуд 7.7, Huawei беше първият и единствен снабдител на съоръжение в региона “, добавя той.

Тао разгласи и кои са новите тактики за резистентност на Huawei, които включват две генерални промени. Първата е обвързвана с това, че Huawei разшири тактиката си от такава за превъзмогване на цифровото разделяне в тактика за цифрово приобщаване. Базирайки се на свързаността, компанията през днешния ден обръща повече внимание на приложенията и уменията. Втората смяна е обвързвана със тактиката за поддържане на постоянни и сигурни мрежови интервенции и отбрана на неприкосновеността на потребителитекато компаниятадоразвива тази тактика в „ сигурност и надеждност “.

Huawei постоянно се стреми към резистентност във всичко, което прави – в своите нововъведения, основаването на стойност и нейното шерване с сътрудниците си, като по този метод им придава доста по-голямо корпоративно и обществено значение. В бъдеще Huawei ще работи още по-упорито, с цел да извърши сполучливо своята роля в построяването на едно по-добро и по-сигурно бъдеще.

Резюме на Доклада за устойчивото развиване за 2018:

Дигитално приобщаване : Технологията не би трябвало да е налична за малко на брой, а за всички. Въпреки това следва да бъде изминат доста дълъг път, до момента в който това стане действителност. Според GSMA 66% от семействата по света към момента не разполагат с интернет връзка, а съвсем 4 милиарда души по света няматдостъп до интернет. Но това не е всичко – над 2 милиарда души по света не могат да разчитат на надеждна мобилна връзка. Huawei знае, че носи отговорност към всички тези хора, вследствие на което компанията започва своята световна самодейност за цифрово включване TECH4ALL.

Сигурност и доверие: Един изцяло обвързван образован свят се построява въз основата на сигурност и доверие. Huawei слага кибер сигурността и отбраната на персоналните данни като свои водещи цели. През идващите 5 години Huawei ще влага 2 милиарда $ за рационализиране на своите благоприятни условия в региона на софтуерното инженерство, с цел да може да отговори по-ефикасно на провокациите, пред които са изправени кибер сигурността и отбраната на персоналните данни в днешно време.

Опазване на околната среда: Huawei се стреми към построяването на чиста, ефикасна, нискокарбонова кръгова стопанска система. Компанията е отдадена на това да минимизира вредите върху околната среда при реализирането на своята всекидневна активност. Huawei употребява своите новаторски артикули и решения, с цел да оказва помощ на другите типове бизнес да пестят сила и да понижават нездравословните излъчвания, допринасяйки за реализирането на кръгова стопанска система. Компанията поставя старания да построи нискокарбоново общество благодарение на своите бизнес сътрудници. През 2018 година Huawei употребява към 932 млн. kWh електрическа сила, пристигнала от чисти енергийни източници, като по този метод се реализира понижаване на нездравословните излъчвания с към 450 хиляди тона.

Здрава и хармонична екосистема: Huawei изцяло приема своите отговорности в качеството си на корпоративен жител и работи в тясно съдействие със своите клиенти, чиновници, локални общности и бизнес сътрудници, с цел да сътвори по-здрава и хармонична екосистема. През 2018 година Huawei провежда 177 публични стратегии по целия свят, чиято цел бе да подкрепят растежа на локалните стопански системи.

Пълния отчет за устойчивото развиване за 2018 можете да откриете на: http://www.huawei.com/en/sustainability/sustainability-report

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР