Huawei представи част от най-новите попълнения в портфолиото си, сред

...
Huawei представи част от най-новите попълнения в портфолиото си, сред
Коментари Харесай

Huawei представи новия и ултралек сгъваем смартфон Mate Xs 2 и още изненади

Huawei показа част от най-новите попълнения в портфолиото си, измежду които новият сгъваем смарт телефон Mate Xs 2, 16-инчовите преносими компютри MateBook D 16 & 16s, първият таблет с електронно мастило MatePad Paper, нови смарт телефони от серията nova - nova Y70 и nova Y90, и най-новият представител на аудио семейството - Huawei FreeBuds Pro 2. Новете модели бяха показани на огромно събитие в Истанбул

" Инвестираме доста в развойна активност и в маркетинг в доста разнообразни категории. Искаме да предоставим революционни нововъведения на потребителите и да продължим водещата си роля за развиването на промишлеността ", съобщи Дерек Ю - президент на Huawei Consumer Business Group за Централна и Източна Европа, Северна Европа, Канада и Турция.
 Снимка 578700
Huawei Mate Xs 2 е най-лекият сгъваем смарт телефон на Huawei

Представянето на новият флагмански сгъващ се на открито смарт телефон Huawei Mate Xs 2 с ултралек и ултратънък корпус е нова повратна точка в историята на компанията. Когато се разгъне, дисплеят на Mate Xs 2 става плосък и равен като огледало, изкушаващо прелестен както за развлечение, по този начин и за работа. Моделът идва с 50MP True-Chroma камера, която поддържа Huawei XD Optics, а всички потребителски задръжки по отношение на батериита на сгъваемите смарт телефони ще отпаднат на фона на неговата от 4600 mAh, с 66 W Huawei SuperCharge за ултра-бързо зареждане в придвижване.
 Снимка 578703
Huawei nova Y70 и nova 90: Супер батерия, супер зареждане, супер екран

По време на събитието, Huawei показа и нови смарт телефони в междинния ценови клас - nova Y70 и nova Y90. nova Y70 ще изненада потребителите с мощна батерия от 6000 mAh, която изисква зареждане единствено два пъти седмично, до момента в който nova Y90 се зарежда до 50% за 30 минути с 40W Huawei SuperCharge. И двете устройства обезпечават комфорт при приложимост с помощта на огромните екрани - 6,7 " Huawei Edgeless FullView екран с ултра тесни рамки при nova Y90, и 6,75 " Huawei FullView екран при nova Y70. В композиция с изключителните фотографски благоприятни условия на Huawei, стилния дизайн и достатъчното място за предпазване, устройствата са извънредно подобаващи за всеки жанр и за всички сюжети на приложимост и се чакат на мощно конкурентни цени.

HUAWEI Matebook D 16 & 16s: 16-инчов преносим компютър с 15.6-инчово тяло за работа, учене и игра
 Снимка 578707
Тези от нас, които обичат да работят отдалечено, само че усещат неналичието на обичайния офис с огромен екран, ще бъдат прелестно сюрпризирани от най-новите попълнения в портфолиото от преносими компютри на Huawei. То отразява потребността на потребителите от повече работно пространство на екрана, съчетана с желанието за повече еластичност при работа след пандемията.

HUAWEI MateBook D16 и 16s разполагат с 16-инчов екран, който предлага задоволително място за работа и улеснява ръководството на доста задания по едно и също време. Серията MateBook се зарежда от Intel® Core™ H-Series 12-то потомство процесор с TDP до 40 W, двуканална RAM и високоскоростен SSD диск. Така системата се оправя чудесно с мултитаскинг и комплицирани задания като разбор на данни, компилиране на код, отваряне на голям брой уеб страници, диаграми или PowerPoint.

Освен това, с моделите D 16 и 16s, Huawei прави консолидираното на разнообразни устройства още по-модернизирано. Управление на файлове от няколко устройства, интелигентно търсене, елементарно предаване на файлове сред компютър, смарт телефон и таблет отстраняват бариерите на шерване на данни сред другите устройства. Нещо повече, потребителите могат да бъдат в действителност мобилни и в същото време продуктивни с 16-инчов преносим компютър с тегло, сходно на обичайните 15,6-инчови преносими компютри.
 Снимка 578704
Huawei MatePad Paper: Първият таблет с електронно мастило на Huawei

Huawei показа и първия си таблет с електронно мастило - MatePad Paper, съвършен за всеки, който работи в креативната промишленост и цени свободата да го прави откъдето пожелае. Моделът е същински съвременна композиция от деловитост в голям брой аспекти и прочувственото преживяване от работата върху хартия

HUAWEI Freebuds Pro 2: Първата в света двойна TWS система с висока разграничителна дарба
 Снимка 578705
Huawei показа и ново устройство в аудио категорията, което ще зарадва всички почитатели на кристално чистата музика и глас - FreeBuds Pro 2. Новите безжични TWS слушалки се открояват с високо качество на звука, реализирано с помощта на тяхната двойна звукова система. Тя се състои от два интегрирани цифрово-аналогови преобразувателя (DAC) и динамичен драйвер с четири магнита с усъвършенствана цифрова честотна кросоувър технология, която разрешава на устройството да прави разлика сред високи и ниски честоти. Всичко това е съчетано с LDAC High-Resolution кодек и води до невиждано качество на звука в този клас.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР