Huawei поздравява всички свои фенове и любители на мобилната фотография

...
Huawei поздравява всички свои фенове и любители на мобилната фотография
Коментари Харесай

Снимай с Huawei в месеца на любовта и спечели нов Mate 50 Pro

Huawei поздравява всички свои почитатели и фенове на мобилната снимка като провежда фото конкурс в обществените мрежи „ Снимай и показа обичаните си неща в месеца на любовта “. Той е отворен за присъединяване през целия месец февруари за лица, навършили 18 години, като присъединяване е изцяло гратис, не изисква закупуване на артикули и/или услуги. Победителят в него ще бъде разгласен на 10 март 2023 година, а премията е топ смарт телефона за мобилна снимка – Huawei Mate 50 Pro, който е първият в света с десетстепенна механично адаптируема бленда. Нещо повече, премията е неговата най-премиум версия, с тил от оранжева веган кожа, 512 GB памет за предпазване и свръхиздръжлив екран с Kunlun Glass покритие, което е 10 пъти по-устойчиво при рухване от също здравите версии в черно и сребристо, и е притежател на първия в света пет-звезден документ за издръжливост на швейцарската лаборатория SGS.

Как можете да го спечелите?

С Huawei смарт телефон, без значение от модела, и с доста обич и въодушевление. Просто заснемете с него това, което обичате – обичаните си хора, домашни любимци или даже неодушевени предмети, които свързвате с любовта, по този начин както вие я разбирате и преживявате. След това

би трябвало да споделите най-сполучливите си фрагменти, без ограничаване за броя им, в обществен пост в личния си профил във Фейсбук или Instagram, с хаштаг #SpreadTheLoveForMate50Pro, с цел да бъде очевидно присъединяване и, съотвено, включено в журирането съгласно. Можете да спеделите фотосите си и на Story във Фейсбук и/или Instagram, като това не е изискване за присъединяване.

Жури и критерии

Идеята на състезанието е преди всичко да се забавлявате, снимайки любовта с Huawei, само че въпреки всичко той ще има и един благополучен победител. Победителят ще бъде избран от тричленно жури в състав: Анди Мяу, Генерален управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, и професионалният фотограф и фен на мобилната снимка Темелко Темелков, с богато портфолио и ползи в доста области като портретна, репортажна, улична, арт и други течения във фотографията. Критериите за оценка включват художествена стойност, качество и уникалност. Изображенията могат да бъдат снимани и обработени единствено на телефон HUAWEI, само че е разрешено изпозлването на програмен продукт за обработка на трети страни.

Победителят ще бъде разгласен на 10 март 2023 год. на почитател страницата на Huawei за България:

Още хрумвания за дарове

В месеца на любовта можете да намерите доста и разнородни промоции на продуктите на Huawei в формалните търговски сътрудници на марката. Освен смарт телефона, знак на връзката, която стои в основата на всяка връзка, можете да зарадвате себе си и обичаните хора с обръщение за повече музика в живота с новите за България безжични слушалки с True Wireless Stereo и интензивно шумопотискане Huawei FreeBuds 5i, които се оферират в черно, бяло и светлосиньо, както и със смарт часовник, знак на хубост, жанр, грижа за здравето и за изцяло пълностоен живот, изпълнен с обич и шерване.

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei се оферират допълнително от 170 страни и са употребявани от 1/3 от международното население. Компанията разполага с 15 проучвателен центъра на територията на Съединени американски щати, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на марката и реализира активност в региона на мобилните телефони, компютрите и таблетите, портативните и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е построена на основата на съвсем 30-годишен опит в телекомуникационната промишленост, като нейната цел е да дава най-актуалните софтуерни нововъведения на потребителите по света.

За най-актуалната информация, обвързвана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:

Фейсбук: facebook.com/HuaweimobileBG/

Twitter: twitter.com/HuaweiMobileBG

YouTube: Huawei Mobile BG

nstagram: instagram.com/huaweimobilebg/

За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР