Huawei поздравява всички свои фенове и любители на мобилната фотография

...
Huawei поздравява всички свои фенове и любители на мобилната фотография
Коментари Харесай

Снимай с Huawei в месеца на любовта и спечели нов Mate 50 Pro - Технологии

Huawei поздравява всички свои почитатели и фенове на мобилната снимка като провежда фото конкурс в обществените мрежи „ Снимай и показа обичаните си неща в месеца на любовта “. Той е отворен за присъединяване през целия месец февруари за лица, навършили 18 години, като присъединяване е изцяло гратис, не изисква закупуване на артикули и/или услуги. Победителят в него ще бъде разгласен на 10 март 2023 година, а премията е топ смарт телефона за мобилна снимка – Huawei Mate 50 Pro, който е първият в света с десетстепенна механично адаптируема бленда. Нещо повече, премията е неговата най-премиум версия, с тил от оранжева веган кожа, 512 GB памет за предпазване и свръхиздръжлив екран с Kunlun Glass покритие, което е 10 пъти по-устойчиво при рухване от също здравите версии в черно и сребристо, и е притежател на първия в света пет-звезден документ за издръжливост на швейцарската лаборатория SGS.

Как можете да го спечелите?

С Huawei смарт телефон, без значение от модела, и с доста обич и въодушевление. Просто заснемете с него това, което обичате – обичаните си хора, домашни любимци или даже неодушевени предмети, които свързвате с любовта, по този начин както вие я разбирате и преживявате.
Всичко за Вашата сватба
След това би трябвало да споделите най-сполучливите си фрагменти, без ограничаване за броя им, в обществен пост в личния си профил във Фейсбук или Instagram, с хаштаг #SpreadTheLoveForMate50Pro, с цел да бъде очевидно присъединяване и, надлежно, включено в журирането съгласно. Можете да споделите фотосите си и на Story във Фейсбук и/или Instagram, като това не е изискване за присъединяване.

Жури и критерии

Идеята на състезанието е преди всичко да се забавлявате, снимайки любовта с Huawei, само че въпреки всичко той ще има и един благополучен победител. Победителят ще бъде избран от тричленно жури в състав: Анди Мяу, Генерален управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, и професионалният фотограф и фен на мобилната снимка Темелко Темелков, с богато портфолио и ползи в доста области като портретна, репортажна, улична, арт и други течения във фотографията. Критериите за оценка включват художествена стойност, качество и уникалност. Изображенията могат да бъдат снимани и обработени единствено на телефон HUAWEI, само че е разрешено потреблението на програмен продукт за обработка на трети страни.

Победителят ще бъде разгласен на 10 март 2023
Всичко за Вашата сватба
год. на почитател страницата на Huawei за България:

Още хрумвания за дарове

В месеца на любовта можете да намерите доста и разнородни промоции на продуктите на Huawei в формалните търговски сътрудници на марката. Освен смарт телефона, знак на връзката, която стои в основата на всяка връзка, можете да зарадвате себе си и обичаните хора с обръщение за повече музика в живота с новите за България безжични слушалки с True Wireless Stereo и интензивно шумопотискане Huawei FreeBuds 5i, които се оферират в черно, бяло и светлосиньо, както и със смарт часовник, знак на хубост, жанр, грижа за здравето и за изцяло пълностоен живот, изпълнен с обич и шерване.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg