Huawei официално представи смартфона Honor Play. Най-характерната особеност на новия

...
Huawei официално представи смартфона Honor Play. Най-характерната особеност на новия
Коментари Харесай

Huawei Honor Play: първият в света смартфон с поддръжката на технологията GPU Turbo

Huawei публично показа смарт телефона Honor Play. Най-характерната специфичност на новия телефон е технологията GPU Turbo.
GPU Turbo е технология, доста ускоряваща успеваемостта на графичния ускорител, само че запазвайки ниската консумация на електрическа сила . Huawei съобщи, че успеваемостта на обработка на графиката нараства с цели 60%. Едновременно с това, енергийната успеваемост се усъвършенства с 30%.

По този метод тава допустимо стартирането и на най-тежките игри с по-стабилен fps спрямо конкуренцията. Китайският производител добави, че се прибавя поддръжката на HDR и спомагателни образни резултати в игрите. По този метод геймплеят става доста по-плавен. GPU Turbo поддържа и AR и VR технологиите, които в бъдеще ще се употребяват в разнообразни области – интернет магазини, виртуално образование, медицина и други.



Технологията ще се употребява и в другите смарт телефони на Huawei. Например в Honor 10, Honor View 10, Honor 9 Lite и Honor 7X. Различните експерти са на мнение, че Huawei е намерил метод да настрои графичния ускорител по подобен метод, че доста се покачва неговата успеваемост.

Първият смарт телефон с поддръжката на новата технология GPU Turbo е показаният през днешния ден Huawei Honor Play . Телефонът е оборудван с 6,3-инчов екран с резолюция 2280х1080 пиксела при съответствие на страните 19:9. В горната част на екрана има дребен разрез.

Използва се процесора Kirin 970, налични са 4 или 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск. Захранването се реализира от 3750 mAh батерия.



Друг забавен миг е, че се поддържа 7.1-канално аудио. Резолюцията на двойната съществена камера е 16+2 мегапиксела, а на предната – 16 мегапиксела. При снимането на фотоси и видеа оказва помощ изкуствен интелект. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo с фирмения потребителски интерфейс EMUI 8.2.

Продажбите на смарт телефона Huawei Honor Play започват в началото в Китай на 11 юни. Моделът с 4 GB оперативна памет е с цена $320 , а версията с 6 GB RAM коства $380 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР