Huawei наскоро пусна дългоочакваната серия смартфони P60. Серията включва основния

...
Huawei наскоро пусна дългоочакваната серия смартфони P60. Серията включва основния
Коментари Харесай

Huawei P60 Pro засне невероятна снимка на Луната и Венера

Huawei неотдавна пусна дълго чаканата серия смарт телефони P60. Серията включва главния модел P60, P60 Pro от по-висок клас, както и P60 Art. По отношение на размера на устройствата, всички те са идентични, само че Pro моделът е по-тежък. Задният панел на смарт телефоните е извънреден. Модулът на камерата е издаден поради специфичен датчик. А в този момент Huawei P60 Pro става още по-популярен с невероятната фотография, която е съумял да снима.

На 24 март 2023 година се случи рядко небесно събитие, при което подреждането на Юпитер, Венера и Марс можеше да бъде наблюдение и снимано от разнообразни места по света. Полумесецът застава до Венера, осигурявайки на планетата замайващ акцент. Това събитие даде опция на Huawei да показва новия си водещ смарт телефон P60 Pro, както и на какво е способна неговата камера. Със своя обектив F2.1 Large Aperture и 90 мм телефото модул с 200х цифрово нарастване, P60 Pro е планиран да се конкурира с други смарт телефони от висок клас като Samsung Galaxy 23 Ultra.

Заснемането на фотоси от P60 Pro е оценено като усъвършенствано спрямо неговия предходник P50 Pro. Изпълнителният шеф на Huawei показа фотография в Weibo, за която се твърди, че е направена от сътрудници в Малайзия, включваща ясните облици на Луната и Венера. Яркостта на Луната наподобява сносно, а това значи, че от Huawei не са разчитали на машинация с камерата и са оставили P60 Pro да уловят хубостта на небесното събитие.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР