Huawei Mate 20, който трябва да излезе по-късно тази година,

...
Huawei Mate 20, който трябва да излезе по-късно тази година,
Коментари Харесай

Предстоящият Huawei Mate 20 постави абсолютен рекорд по производителност

Huawei Mate 20, който би трябвало да излезе по-късно тази година, има всички шансове да изпревари по продуктивност всички останали флагмани на съперниците.
Този извод се натрапва от появилите се резултати от синтетичните проби на устройството в AnTuTu. Информацията е на GSMArena.

Въпреки че в тестванията е взел участие единствено прототипа на бъдещия телефон, работещ под ръководството на предварителна версия на операционната система, смарт телефонът се показва доста добре. Предполагаемият Huawei Mate 20 набра съвсем 357 000 точки , което е с една трета повече от Galaxy S9+, основан на мощния процесор Snapdragon 845.



Предполага се, че тази изчислителна мощ на новия смарт телефон се обезпечава от процесора Kirin 980, разполагащ с осем високопроизводителни ядра Cortex-A75 от второ потомство. Този чип се създава посредством 7 нанометров софтуерен развой и има рекорден брой транзистори.

Според пазарните аналитици, Huawei Mate 20 би трябвало да излезе в края на лятото или началото на есента тази година. Смартфонът ще има тройна съществена камера с оптика на Leica и опция за оптично нарастване. Според най-нови данни, в Mate 20 производителят ще се откаже от външния скенер за пръстови отпечатъци и ще го вгради в екрана на смарт телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР