Huawei Consumer Business Group (BG) прибави към богатото си продуктово

...
Huawei Consumer Business Group (BG) прибави към богатото си продуктово
Коментари Харесай

Устреми се към бъдещето със серията Huawei Mate 40 – огромна мощност и вдъхновение за креативност

Huawei Consumer Business Group (BG) прибави към богатото си продуктово портфолио серията от най-голям клас HUAWEI Mate 40, която трансформира радикално потребителското преживяване със смарт телефона. Най-добрият Mate до момента, Mate 40 e въплъщение на най-високите технологии на Huawei, на ДНК-то на компанията да влага в нововъведения и да ги имплементира в модели, всякога надскачащи това, което мислим за допустимо в цифровата епоха.

HUAWEI Mate 40 e новият софтуерен връх в емблематичната серия Mate. За последните 8 години бяхме очевидци на 10 открояващи се Mate устройства, а през днешния ден най-новите Mate 40 са пресечна точка на най-високите достижения в софтуерната промишленост. От мощната продуктивност до неповторимото взаимоотношение с потребителя, всичко е подчинено на концепцията за най-хубавото преживяване със смарт телефон. HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+ са основани на първия и единствен в света 5-нанометров чипсет с интегрирана 5G съгласуваност, Ultra Vision кино камера и емблематичния Space Ring дизайн, и на по-интелигентно и по-интуитивно преживяване в осъществявания с цифрови технологии свят.

Ричард Ю, Изпълнителен шеф и CEO на Huawei Consumer Business Group, сподели от сцената: „ Всяка година серията Mate събира най-високите софтуерни достижения в удивително устройство. Това е ДНК-то на Mate и го вършим допустимо с нашата отдаденост на нововъведенията. В тези невиждани времена, фокусът ни остава основаването на по-добро бъдеще, с новаторски технологии, които имат положително и значително отражение в живота на потребителите. Занапред, ще продължим да работим дружно с нашите сътрудници, с цел да осигурим Seamless AI Life преживяване на потребителите от целия свят. “

Футуристичен дизайн
Като среща на иконичния дизайн с новаторските технологии и точност на направата, HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+ следват правилото, че формата е израз на функционалността. Характерният HUAWEI 88° Horizon Display основава потапящо образно поле в плътно тяло, а плавните извивки лягат комфортно в ръката. Устройствата оферират още водо и прахоустойчивост от клас IP 68, опция да управлявате силата на звука както с виртуални, по този начин и с физически контроли, и усъвършенствани логаритми за попречване на реакции от инцидентно допиране.

Олицетворение на чистата хубост, HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+ са с по-малък разрез за предната камера, в който са събрани 3D-базирано лицево отключване (3D Face Unlock), ултраширокоъгълна селфи камера и ултрапрецизен датчик за ръководство с жестове.

Гърбът на устройствата разкрива така наречен Space Ring Design, еволюция на иконичния дизайн на серията, основан на кръга и симетрията. HUAWEI Mate 40 и HUAWEI Mate 40 Pro са налични в черно и бяло, както й в неустоимия цвят Mystic Silver, реализиран с покритие, което основава резултат на изместване на цветовете и ни потапя в мистерията на невидимото. Налице са и два разновидността от еко кожа, Sunflower Yellow и Olive Green. HUAWEI Mate 40 Pro+ е с панел от нано-керамика в два непреходни цвята - Ceramic White и Ceramic Black.

Kirin 9000 слага нови стандарти за продуктивност и 5G

В сърцето на най-хубавия Mate до момента е серията Kirin 9000, напълно екипирана за 5G, способна на интензивни калкулации и многозадачност, които извършва с лекост. Използван в HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+, Kirin 9000 е най-комплексният 5nm 5G SoC, гарантиращ голям скок в продуктивността и енергийната успеваемост по отношение на своя предходник. За първи път чипсет на флагман има повече от 15.3 милиарда транзистора, което съставлява невиждана плътност и функционалност на 5G SoC чипсета. Мощният централен процесор се характеризира с трислойна енергийно ефикасна архитектура с ядра, които работят на базови честоти до 3.13 GHz. В едночиповата система е интегриран и графичният процесор 24 -Core Mali-G78 GPU, както и новаторска невронна мрежа с две огромни и едно малко ядра, което реализира нов връх в работещия на самото устройство изкуствен интелект.

24-Core Mali-G78 GPU в HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+ е най-мощният графичен процесор, поставян в миналото в Huawei устройство. Благодарение на него потребителят се радва на висока графична продуктивност, както и на удивително аудио и видео преживяване в игрите. 90Hz екран работи дружно с 240Hz периодичност на обработка на докосванията, с цел да обезпечи бърз отговор на дейностите ви, и към този момент поддържа ръководство с допиране на равнището на образното прекарване. Тази система се добавя от два стерео представителя за основаване на кино преживяване със супер бас даже от мобилно устройство.

В серията HUAWEI Mate 40 Series е употребена и усъвършенствана технология на батерията, с цел да посрещне потребностите на 5G, и най-бързата версия на HUAWEI SuperCharge.





Комплексна камера, с която фотосите и видеата за по-лесни и по-качествени

Фотографската система на серията HUAWEI Mate 40 е създадена взаимно с Leica в блян към най-хубавото допустимо решение и следващите пробиви към до неотдавна немислими благоприятни условия. Ултраширокоъгълен обектив, мощна съществена камера с висока резолюция, удивително телефото и още доста благоприятни условия от висок клас са налични в персоналното ви цифрово устройство. С двойна кино-камера и двойна ултраширока камера, потребителите могат да снимат изумителни широкоъгълни видеа и фотоси както с главната, по този начин и с предната камера.
А когато приказваме за кинематография, HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+ са повече от изключителни. Двойната кино-камера се характеризира със датчик със съответствие на страните 3:2, в стила на киното. Заснемането висококачествено видео е по-лесно отвсякога, с помощта на функционалността Steady Shot, а XD Fusion HDR енджинът обезпечава баланс на експозицията, даже при снимане в условия, при които осветеността фрапантно се трансформира. Сред останалите екстри е доста потребното следене на обекта с Tracking Shot, а Story Creator разрешава същински кинематографски резултати непосредствено от смарт телефона. Фонова музика, филтри и резултати също могат да се прибавят с лекост. Да не забравяме и аудиото – серията HUAWEI Mate 40 предлага Audio Focus, Audio Zoom и двойка стерео представители.

Ултраширокоъгълната кино-камера предлага още по-широк ъгъл на видимост, по-богат подробност, още по-добро качество при ниска осветеност и логаритми за поправяне на изкривяването, което разрешава снимането на красиви пейзажни подиуми, до момента в който главната камера прави невероятни фотоси във висока резолюция. Качеството на изображението е в допълнение усъвършенствано с Full Pixel Octa PD AutoFocus. Подобрената промяна на дисторзията се ползва върху лицето, тялото и крайниците, с помощта на което ултраширокоъгълната камера е използвана в доста повече снимачни обстановки. HUAWEI Mate 40 Pro идва и с перископска телефото камера, с цел да поддържа 10-кратно хибридно приближение и 50-кратно цифрово приближение, а HUAWEI Mate 40 Pro+ отива още по-далеч с двойна телефото камера, която разрешава 20-кратно хибридно и 100-кратно цифрово приближение.

Ultra Vision селфи камерата на HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+ извежда влогинга и селфитата на качествено ново равнище с поддръжката на 4К и опцията за снимане в 3 разнообразни зрителни полета – от непосредствен до ултраширок проект. Селфито на занимателен каданс прибавя още креативен благоприятни условия към предната камера, позволявайте да се добави драматизъм при документиране на протичащи се на висока скорост подиуми.

С мисъл за потребителя

HUAWEI Mate 40 Pro и HUAWEI Mate 40 Pro+ са основани с концепцията да революционализират метода, по който потребителите интегрират смарт телефоните в живота си с функционалности като интелигентно ръководство с жестове, което разрешава ръководство, без въобще да докосвате устройството. Просто прокарайте ръка над екрана, с цел да разсъните смарт телефона, или навигирайте през екрани и менюта с махане наляво, надясно, нагоре и надолу. Поддържа се и въздушен жест за приемане на позвъняване.
Изцяло нова е функционалността Eyes on Display за напълно персонализирани интерактивни екрани, съдържаща всичката информация, която желаете да имате постоянно пред погледа си. Звъненето от ненавременни входящи повиквания може да се понижи единствено с взор, а автоматизираното „ заспиване “ да се изключи, откакто телефонът е привлякъл вниманието ви.

Усъвършенстваната MeeTime функционалност е крачка към по-свързан, по-интелигентен живот. В композиция с 1+8+N екосистемата, мултиекранното взаимоотношение предлага на потребителите нов метод да работят с повече от едно устройство, изпълнявайки няколко приложения по едно и също време при комбинацията смарт телефон и PC.

По отношение сигурността, операционната система EMUI 11 постоянно е предложила модерни решения за отбрана на потребителите. Trusted Execution Environment системата е сертифицирана като CC EAL5+, което е най-високото равнище за микроядро за комерсиална приложимост. EMUI 11 идва и с нови функционалности за отбрана на неприкосновеността на информацията. При пращане на изображения потребителите могат елементарно да изтрият чувствителни персонални данни като локация, време и информация за устройството от файла, преди да го изпратят.

Серията HUAWEI Mate 40 идва с Huawei Mobile Services (HMS), осигурявайки по-интелигентно, по-богато, по-удобно и по-сигурно потребителско преживяване. От трибуната на световната премиера, Huawei разгласи още нови приложения за потребителите по света, в това число Petal Search – машина за търсене на разнообразни видове наличие, Petal Maps – карта, която се възползва от ръководството с жестове на серията HUAWEI Mate 40, и HUAWEI Docs – мощна универсална услуга за документи. Тези приложения проправят пътя към по-добър основан на цифровите технологии живот за над 700 милиона консуматори на Huawei устройства по света.

В България

Mate 40 Pro се чака в България при започване на декември.

Модел Конфигурация Цена
HUAWEI Mate 40 8GB+128GB EUR899
HUAWEI Mate 40 Pro 8GB+256GB EUR1199
HUAWEI Mate 40 Pro+ 12GB+256GB EUR1399

По време на световната премиера, Huawei показа също HUAWEI FreeBuds Studio, първите over-ear шумопотискащи слушалки на марката, HUAWEI WATCH GT 2 PORSCHE DESIGN, както и смарт очилата HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II и HUAWEI Sound wireless Hi-Fi.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР