Хуауей“ се превърна в епицентър на търговската война между Вашингтон

...
Хуауей“ се превърна в епицентър на търговската война между Вашингтон
Коментари Харесай

САЩ дадоха отсрочка от три месеца на ограниченията върху Хуауей“

„ Хуауей “ се трансформира в епицентър на комерсиалната война сред Вашингтон и Пекин. Босът на китайската телекомуникационна компания заявява, че опитите на Доналд Тръмп ще навредят колкото на нея, толкоз и на американския бизнес. А с цел да ограничи загубите за Съединени американски щати, администрацията на Тръмп отсрочи рестриктивните мерки за „ Хуауей “ с 3 месеца.

 © БГНЕС
Китайският телекомуникационен колос ще може да купува американски чипове за смарт телефоните си и софтуерът им ще може да се осъвременява постоянно до 19 август, разгласи комерсиалното министерство във Вашингтон. През това време „ Хуауей “ ще продължава и да поддържа интернет мрежите в едва обитаемоте региони в Съединените щати. След този 3-месечен интервал американските компании ще би трябвало да аплайват за лиценз за търговия с „ Хуауей “.
Жън Чжънфей, създател и президент на „ Хуауей “: Някои от продуктите ни рано или късно ще бъдат изхвърлени от пазара. Но 5G технологиите ни няма да бъдат наранени. С 2-3 години сме пред всички останали и никой няма да може да ни настигне.  "Гугъл " изключи "Хуауей " от нова версия на "Андроид "
"Гугъл " замрази връзките си с "Хуауей ". Китайският телекомуникационен колос от през днешния ден няма да има достъп до трансфер на хардуер, програмен продукт и техническ...

Чжънфей пророкува, че доста американски търговски сътрудници на компанията му може и да банкрутират. За американския президент обаче икономическият и политическият резултат от комерсиалната му война ще е позитивен.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Политиката е един вманиачен свят, само че когато имаме най-хубавите индикатори за претовареност в историята, когато стопанската система е с най-хубавите си индикатори може би от всеки път, по какъв начин е допустимо да загубим изборите?
Критиците на Тръмп обаче предвиждат загуба на най-малко 70 000 работни места и над 50 милиарда $ през идващите 5 години единствено от войната против „ Хуауей “.

 ​Тръмп подписа изпълнителна заповед​, която се счита за удар върху ​Тръмп подписа изпълнителна заповед​, която се счита за удар върху "Хуауей "
Доналд Тръмп разгласи изключително състояние поради закани в IT бранша. Според специалисти това е пряк удар върху китайския софтуерен колос "Хуауей "...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР