Huami разшири серията смарт часовници Amazfit с анонса на устройството

...
Huami разшири серията смарт часовници Amazfit с анонса на устройството
Коментари Харесай

Huami анонсира смарт часовника Amazfit GTR с AMOLED дисплей, GPS и NFC

Huami разшири серията смарт часовници Amazfit с анонса на устройството Amazfit GTR . Моделът принадлежи към високия клас, което не е типично за Huami.

Предлагат се две версии на смарт часовника Amazfit GTR, които се разграничават по размери. В първия случай се употребява 42-милиметров екран с размер на диагонала 1,2 инча и резолюция 390х390 пиксела. Екранът на втория модел е по-голям – 47 мм (размер на диагонала 1,39 инча) при резолюция 354х354 пиксела. И в двата случая се употребява AMOLED матрица с компактност на изображението 326 пиксела на инч, предпазена със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 3.



Останалите механически характерности са идентични. Налични са 6-осов акселерометър, датчик за атмосферното налягане и биооптичния датчик BioTracker PPG, който се употребява за мониторинг на сърдечния темп. Поставени са GPS и GLONASS модули за навигация. Новите часовници обичайно могат да преброяват изминатите крачки, изгорените калории и могат да разпознават 12 типа спорт. Устройството е водонепроницаемо на дълбочина до 50 метра. Налични са Bluetooth 5.0 LE и NFC модули.



По-компактната версия е оборудвана с акумулаторна батерия с потенциал 195 mAh, задоволителна за 12 дни самостоятелна работа при типично потребление и до 34 дни в базов режим на потребление. По-големият модел има 410 mAh батерия, осигуряваща 24 дни общоприетоо потребление и 74 дни в базов режим.



Смарт часовниците Amazfit GTR могат да се употребяват взаимно със смарт телефони с Android 5.0 и iOS 10.0 или по-нови. 42 мм версия коства $145 , а 45 мм – също $145 . Предлага се и лимитирана партида Iron Man Special Edition с титанов корпус и цена $203 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР