https://www.lefigaro.fr/actualite-france/sondage-les-jeunes-musulmans-plus-radicaux-que-leurs-aines-20200908 )Полицейските статистики пък показват, че мюсюлманските банди, които се

...
https://www.lefigaro.fr/actualite-france/sondage-les-jeunes-musulmans-plus-radicaux-que-leurs-aines-20200908 )Полицейските статистики пък показват, че мюсюлманските банди, които се
Коментари Харесай

2022 година - последният шанс за спасение на Франция и Европа?

https://www.lefigaro.fr/actualite-france/sondage-les-jeunes-musulmans-plus-radicaux-que-leurs-aines-20200908 )

Полицейските статистики пък демонстрират, че мюсюлманските банди, които се занимават с опиати и грабежи, атакуват най-често бизнеси, които се държат от " куфари " (християни, евреи и атеисти), до момента в който притежателите на мюсюлмански бизнеси са защитени от офанзивите им. Според френски полицейски началник, младите нарушители се оправдават за нападаненията си против френски бизнеси, казвайки, че просто взимат " джизие " (същият този налог, който българите плащахме по време на " съжителството " ).

Отдавна към този момент всеки, който каже истината за обстановката, бива упрекван в " ислямофобия ", " расизъм " и " фашизъм ", а както е съвременно, и в " съветска дезинформация ". През 2011 Рено Камю разгласява книгат " Великата замяна ", съгласно която ислямската цивилизация подменя френската католическа, и това е придружено, както постоянно става в историята, с принуждение, гнет и липса на сигурност. Резултатът е, че френският създател е остракизиран, всички издателства стопират да го издават, а медиите стопират да го канят. Прочее, същата е и ориста на германеца Тило Сарацин, който преди години разгласява книгата " Германия се самоубива ", в която приказва за сходни процеси във Федералната република. Сарацин, който беше социалдемократ, беше наклеветен, че е фашист и туркофоб. В резултат на това, немският банкер Сарацин беше изключен от банката, в която работи, както и от Германската социалдемократическа партия, чийто член беше.

Самият Ерик Земур, който в този момент се кандидатира за френски президент, е бил неведнъж съден за греховете си да споделя истината за положението на Франция, тероризма и анти-френския расизъм в страната. Но на инат на всички демократични опити за цензура, книгите на Земур са бестселъри. В последната си книга " Франция не е споделила последната си дума ", Земур споделя какъв брой разочароващи са били интеракциите му с френския политически хайлайф, и какъв брой надълбоко отчужден е той от проблемите на Франция.

" Франция не е повече Франция и всеки го вижда ", споделя Земур.

" Видях, че нито един политик няма куража да избави страната ни от трагичната орис, която я чака. Видях, че всички хипотетични експерти, са на първо място, импотентни ", твърди той.

Като кандидат-президент в продължение на няколко седмици той съумя да сложи въпроса за оцеляването на Франция (пък и Европа) на дневен ред в медиите. Той повдигна и напълно действителния въпрос за заплахата от революция във Франция - нещо, за което приказваха и редица високопоставени френски военни като военачалник маркиз Пиер дьо Вилиер, някогашният водач на Чуждестранния легион военачалник Кристиан Пикемал и други.

И до момента в който във Франция има 750 недостъпни зони (no-go-zones), където християни не могат да припарват, до момента в който в страната джихадисти изгарят полицейски районни ръководства в Страсбург и другаде, френските медии и политици са заети да изкарват Земур като подлудял, краен, нацист и петенист. Дори основният равин на Франция съобщи, че Земур е " антисемит ", макар че е алжирски евреин.

Здравният министър на Франция от партията на Макрон твърди:

" Ерик Земур въплъщава отхвърлянето, расизма и ксенофобията, и е в непрестанно положение на делириум ".

Бившият вътрешен министър Кристоф Кастанер твърди, че Земур " всекидневно наскърбява французите ".

Какво обаче ще стане, в случай че Земур не стигне до балотаж против Макрон? Истината е, че Марин льо Пен, която в действителност е по-умерена от него, в никакъв случай няма да победи Макрон, както поради наследството на татко си, по този начин и поради обвиняванията, че е обвързвана с Русия (каквито скоро и даже към този момент плъзват и в посока на Земур). На втори тур демократичното статукво, без значение ляво или дясно, ще се сплоти против нея. Ако дясната кандидатка Валери Пекрес (от " Републиканците " - партията на корумпирания президент Саркози) стигне до втори тур с Макрон няма изключително значение, тъй като позициите и не се разграничават от тези на в този момент настоящия президент. Същите " умерени " демократични мантри, същите тиради за " приемливост " и същите зле прикрити проекти за Съединени европейски щати.

" Валери Пекрес има същите хрумвания като Еманюел Макрон и не е способна да го победи ", твърди нейният съпартиец, Гийом Пелтие.

Според него единствено Ерик Земур може да победи Еманюел Макрон на балотаж, въпреки че даже и да стигнат до втори тур, някогашният чиновник на Ротшилд има сериозен късмет да бъде избран отново. Един проблем е, че поради тежките анти-Ковид ограничения, единствено имунизирани хора ще могат да гласоподават най-вероятно. Освен това, медиите са основали климат, при който да наподобява като че ли единствено пандемията е значим въпрос - самият Макрон не приказва за нищо друго с изключение на за нея (и несъмнено за " Европа " ).

В същото време обаче, анкети демонстрират, че доста французи въпреки всичко споделят част от концепциите и терзанията, които са повдигнати от Ерик Земур.

" Някои хора приказват за велика замяна, както и че европейците, белите и християнските популации са застрашени да изчезнат поради мюсюлманската имиграция от Магреба и черна Африка. Смятате ли, че подобен феномен може да се случи във Франция? " - пита едно изследване.

И изненадващо, 67 % от запитаните дават отговор с " да ". (https://www.lefigaro.fr/actualite-france/67-de-francais-inquiets-par-l-idee-d-un-grand-remplacement-selon-un-sondage-20211021 )

Това значи, че въпреки всичко има късмет да се случи знамение, и както през 2016 в Съединени американски щати, по този начин и през 2022 във Франция, да има опит за избавление на страната. Не, че даже малко евентуалната изборна победа е гаранция, че Земур ще може да избави Франция. Но е свещ на вярата на фона на сгъстяващия се мрак.

От едната страна е един звучен мъж, публицист, който обезверено желае да избави родната си страна и да предотврати революция и това, което се случи в Сирия, Ирак и Либия, само че на френска почва. От другата страна е глобалистко-либералният естаблишмънт с всичките му пари, медиите му, политиците, полицейските и административни управляващи, Европейския парламент, Европейската национална партия, Партията на европейските социалисти, АЛДЕ, " Зелените ", превзетите от троцкистите академични кампуси и всички други, които умишлено или не, интензивно работят за заличаването на същинската Европа.

Ето за какво, 2022 година ще влезе в учебниците по история като годината, в която французите са създали предопределен избор, от който зависят както демографската, културна и политическа орис на Франция, по този начин прочее и мирът в Европа (предвид, че Земур, дружно с Льо Пен е единственият кандидат-президент, който не е гневен натовец и русофоб).
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР