Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация

...
Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация
Коментари Харесай

Христо Стоичков ще помага на българския туризъм

Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация България, оповестиха от Минестерството на туризма. Голмайсторът на световнтото състезание по футбол Съединени американски щати 94 снима видео послание за румънско начин на живот предаване в една от огромните малките екрани, като част от акцията за разпространение на страната ни.

Във видеото Христо Стоичков се обръща с покана към румънските туристи за посещаване на страната през идния летен сезон. " Знаете какъв брой сме гостоприемни, постоянно сте добре пристигнали в България. Бил съм доста пъти в Румъния и знам по какъв начин ме посрещате, по тази причина тази година ви чакаме на нашето Черноморие ", споделя носителят на най-престижните футболни награди.

Освен на летните курорти Стоичков подчертава на разнообразните туристически артикули, от които може да се възползват българските и непознати посетители - спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм. Легендата обръща внимание и на зимните благоприятни условия за отмора в курортите ни. " България е желана дестинация както от мен, по този начин и от милиони туристи от целия свят. Очакваме ви ", споделя още футболната легенда.

Целта на акцията е да ускори и поддържа видимостта и наличието на България на най-важните целеви пазари, генериращи туристи. Личността на Христо Стоичков е от международна големина и носи по този начин търсената добавена стойност към провежданите от Министерство на туризма рекламни интензивности. Видеото е снимано безплатно.
 Христо Стоичков се появи в клип на Константин и Тони Стораро
Христо Стоичков се появи в клип на Константин и Тони Стораро

Избухна и с паметен лаф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР