Христо Слави РачевПо изборите ще ги познаете. По избраните ще

...
Христо Слави РачевПо изборите ще ги познаете. По избраните ще
Коментари Харесай

Тъпи като задници

Христо Слави Рачев

По изборите ще ги познаете. По определените ще разберете, какво е да стоиш финален на километричната опашка за благополучие. След такива резултати се пази тишина. Отива се в гората и се секат дърва. Може и да се крещят безадресно най-отбрани цинизми. Нужен ни e френският способ “абреаксион ” за 

разформироване от психологични контузии

 Чупене на чинии. Копаят се дупки, след това се заравят. Днес каквото и да кажеш ще е слаба мисъл, крякане на удавник измежду грохота на вълните. Нищонеказване. Отивам да чуя какво ще каже Мойсей по въпроса. И той е дал своя вот. Днес ще го запитвам, какъв брой години са нужни на един унищожен народец да изпълзи от комунизираната пустиня. Ще упорствам за съответно число. 
Топ камерманите са подготвени да търсят най-красивото, парадоксалното в безкрайния избор от фрагменти, които се нижеха пред очите ни. Бяхме сортировчици на един безкраен конвейр от покадровото многообразие на света. 

Изхвърляхме примесите, боклуците и грозотията, с цел да блеснат високите карати на изящното, умното и сексапилното.
В тази флотация уродливото, нелепостта и имитацията трябваше да разпознаваме на мига. Партийните конгреси на Българска комунистическа партия бяха най-перфидната 

инквизиция на възприятието ни за меродавност и истина

 Изтезаваха ни да разкрасяваме лъжата. Затова изпитвам чисто естетическо усложнение да повторя играта на букви хрумнала в нечия глава - ВгъзРаждани. По техните проценти ще разберете, един път вечно, какъв брой е резистентен българският ген на нелепостта. Да, към този момент разполагаме с такова потомство, да кажем, извънматочно заченати и ексцентрично изпаднали, потомство на хиляди многознайковци с анално задръжни рефлекси и намерения. Тъпи като задници.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР