Хранителният режим е от изключително значение за всеки човек. Храната,

...
Хранителният режим е от изключително значение за всеки човек. Храната,
Коментари Харесай

Храните, които забавят метаболизма

Хранителният режим е от извънредно значение за всеки човек. Храната, която одобряваме всеки ден, дава отражение на всичко друго, което вършим. Тонус, сила, въодушевление... всичко това зависи значително и от продуктите, които избираме в магазина.

Ето за какво е значимо да консумираме всеки ден храни и питиета, които ни зареждат с сила, карат ни да се усещаме прелестно физически и ни вършат да изглеждаме отлично. Каналът във vbox7 демонстрира 4 храни, които забавят метаболизма:

1. Алкохолът

Редовната консумация на алкохол може да донесе редица вреди на тялото ни, в това число и да забави метаболизма ни и усвояването на разнообразни субстанции.
               

A post shared by (@knowyourwhisky) on May 7, 2020 at 11:12am PDT

2. Диетичните безалкохолни питиета

Диетичните питиета могат да се окажат доста по-пагубни за метаболизма и здравето ви от естествените такива. Те са и доста по-рискови за развиването на другите видове диабет.

3. Тесто

Любимите ни тестени изкушения - самун, баница, кроасан, питка и всевъзможни други. Да, те са вкусни, само че не би трябвало да прекаляваме с потреблението им.
               

A post shared by (@rosemaryandsalt) on May 8, 2020 at 4:13am PDT

4. Нископротеинови диети

Хранителните режими, които включват минимална консумация на протеини, не са удобни за метаболизма ни, настояват специалисти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР