Хранителна веригаT MARKET се включи в ежегодната инициатива с дарение

...
Хранителна веригаT MARKET се включи в ежегодната инициатива с дарение
Коментари Харесай

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110...

Хранителна веригаT MARKET се включи в годишната самодейност с подаяние на децата лишени от родителска грижа, настанени в ЦНСТ- гр. Самоков, ЦНСТ „ Констанца Ляпчева “ - гр. Долна Баня, ЦНСТ- гр. Стражица, ЦНСТ 1 и 2 - гр. Велико Търново и КСУДУ - гр. Роман.

T MARKET обезпечи хранителни артикули и образователни принадлежности за 110 деца. Партньор в реализацията на тази добра концепция на разрастващата се верига е НФ „ Свети Никола “ - неправителствена филантропична организация, която работи с над 38 домове за сираци.

„ Инициативата ще донесе наслада и вяра за по-светло бъдеще на нуждаещите се. Ще зарадва и ще накара дечицата да се почувстват равнопоставени на своите връстници, отглеждани в фамилна среда. “ съобщи Петър Павлов, общоприет шеф на комерсиална верига T MARKET

За T MARKET:

T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е водач в търговията с бързооборотни артикули в Прибалтика.Присъства на българския пазар от 2005 година, като за 16 години съумя да се трансформира в една от водещите вериги за хранителни артикули в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 300 чиновници, трансформирайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

През 2020г. започва и своя онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник, като обсегът на доставки на непрестанно се уголемява за оптимално улеснение на своите клиенти.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР