HP представи серия от нови мобилни работни станции от пето

...
HP представи серия от нови мобилни работни станции от пето
Коментари Харесай

Новите HP ZBook - най-мощният хибрид и най-яркият 4К дисплей

HP показа серия от нови мобилни работни станции от пето потомство – HP ZBook, основани за дизайнери и софтуерни експерти, за управителни фрагменти или студенти, които имат потребност от по-висока компютърна продуктивност и първокласно преживяване. Новата линия се отличава с дизайн от последно потомство, новаторски принадлежности за работа в екип и превъзходни функционалности за сигурност, които спомагат за издигането на креативния развой на ново равнище. 

“Съвременните мобилни консуматори търсят премиум артикули с впечатляваща продуктивност, различим дизайн, устойчива сигурност и практични принадлежности за работа в екип, с цел да основават наличие когато и да е, на всички места, без ограничавания “, разяснява Гуен Кобъл, шеф „ Работни станции, тънки клиенти, търговски решения и смесена действителност “ за Европа, Близкия Изток и Африка в HP Inc. „ Независимо дали става дума за новаторския дизайн на най-мощния хибрид в света, най-мощната или най-сигурната мобилна работна станция, HP предлага артикули, за които експертите си мечтаят. “

 Целенасочена иновация, която впечатлява

Чрез непрекъснато наблюдаване на пазарните трендове и потребителски настройки, HP схваща потребностите на актуалните мобилни експерти, които се обкръжават с артикули, отговарящи на техните упования за дизайн. Те изискват артикули, които не просто подкрепят работния им развой, само че го издигат на нови равнища. Продуктите HP ZBook са основани с новаторски дизайн и еластичност, с опция за прецизна работа със стилуса, с най-ярките екрани, бърз достъп и впечатляващи елементи, привлекателни за окото. Новото потомство HP ZBook е с точно направен алуминиев корпус за усъвършенствана структура, по-висока устойчивост и оптимизация на тежестта и с усъвършенствана тясна рамка на екрана за по-голям екран в по-малко шаси.

Днес, потребителите, които употребяват работни станции за механически цели, изискват по-висока продуктивност, която фрапантно да усъвършенства работните процеси. С трансформацията на обичайното работно място, сигурността става все по-важна. Почти 70% от организациите са докладвали за компрометирани преносими компютри през последните 24 месеца , наблягайки потребността от надеждни функционалности за отбрана, които обезпечават непрекъсната сигурност и резистентност по време на офанзива. Поради това HP проектира сериите ZBook като най-сигурните и елементарно управляеми мобилни работни станции.

В същото време потребността от работа в екип нараства, а с това и нуждата от новаторски принадлежности в тази посока. Мобилният консуматор е в центъра на тази смяна, употребявайки най-много мобилни устройства по време на срещи и взаимна работа. Потребителите на мобилните работни станции ZBook могат да работят в екип безпроблемно със идеален микрофон и HP премиум клавиатура. Това потомство ZBook също по този начин разполага с усъвършенстван тон спрямо предходното – по-силни и огромни високоговорители с по-нисък бас.



  Премиум серията HP ZBook – ентусиазъм за създателите

HP ZBook Studio x360 G5, най-мощният хибрид в света, дава на потребителите финален модел еластичен дизайн с високо равнище на продуктивност, с цел да може да поддържа множеството отворени приложения с нужната скорост и експедитивност на реакцията. Потребителите могат да редактират изображения с висока резолюция без закъснение, с помощта на графична карта NVIDIA и процесор Intel Xeon. С новаторски 360-градусов шарнир HP доставя комфорта на мобилно устройство, удобството на таблет и лукса от спомагателни режими за презентации. Перфектното преживяване се добавя от акуратен цифров стилус с 4,096 равнища на сензитивност на натиска върху HP DreamColor екран без отблясъци – най-яркият в света 4K екран на портативен компютър.

Създателите на наличие ще имат опция да се насладят на невероятния микс от дизайн и продуктивност в новото потомство ZBook Studio G5. Този премиум модел е по-малък, по-бърз и по-ярък от всеки път. Потребителите могат да вдъхнат живот на концепциите си с най-яркия в света 4К екран на портативен компютър. Дисплеят HP DreamColor без отблясъци поддържа 100% Adobe RGB цветове, има 600 нита бляскавост, което е с 20% повече бляскавост от Apple MacBook Pro 15-инчов ретина екран, както и 50% повече бляскавост от Dell XPS UltraSharp 4K екран. HP ZBook Studio поддържа до 6 TB пространство за предпазване, със сертифицирана NVIDIA Quadro графична карта и ултра бърз 6-ядрен Intel Xeon процесор, който предлага с 35% по-висока продуктивност спрямо Apple MacBook Pro.  

Миналата есен HP разгласи HP ZBook x2 – най-мощното хибридно устройство, което отключи напълно капацитета на Adobe Creative Cloud, с помощта на забележителна продуктивност и еластичност. Този артикул в този момент включва 8-мо потомство Intel 4-ядрен процесор, който доставя 73% по-високо графично показване в съпоставяне със Surface Pro.

Производителността на HP ZBook провокира техническата общественост

HP ZBook17 G5 дава продуктивността на настолен компютър по едно и също време със свободата на портативното устройство. Потребителите имат опция да разчитат на безкомпромисна мощ, до момента в който основават голям брой потоци със наличие, обработват данни и създават артикули във виртуална среда. HP ZBook 17 G5 – най-мощната в света мобилна работна станция е оборудвана с 50% повече ядра с всяко последващо потомство, 10 ТB пространство, 64 GB памет, NVIDIA Quadro P5200 графична карта и 20% по-добро изстудяване потомство след потомство, с цел да поддържа по-ниска температура на устройството и по-тих режим на работа. С над 50 милиона разнообразни конфигурации, HP ZBook 17 G5 може да бъде персонализирана, тъй че да задоволи всевъзможни условия, както и да бъде актуализирана за секунди.

HP ZBook 15 G5 – номер едно мобилна работна станция в света, дава безкомпромисна мощ, дружно с водещо за промишлеността равнище на сигурност и е проектирана да се оправи с работни процеси като тежка обработка, конструиране и симулация. С 30% по-добро изстудяване във всяко последващо потомство, устройството остава безшумно и охладено при работа на оптималната мощ. Потребителите могат да развиват плановете си с милиард цветове на зашеметяващия с 600 нита 4K HP DreamColor екран. Те ще имат опция да усилят продуктивността, с помощта на до 6 ТB дисково пространство и опция за предпазване на 3 диска до 4 ТB локално PCIe TLC. С мисъл за бъдещето, обновяването е улеснено посредством достъп без потребност от спомагателни принадлежности. През 2016 година, НАСА закупиха 1200 HP ZBook 15 мобилни работни станции за приложимост от Международната Космическа Станция (ISS), за наземен надзор и надзор на полета.

HP ZBook 15v G5 е портативен компютър с висока продуктивност, ориентиран към бъдещи инженери и дребни и междинни предприятия, с високо-скоростен процесор и видео карта за безкомпромисно показване на налични цени. Този модел предлага бърза реакция, с помощта на 6-ядрения Intel Xeon процесор и 32 GB памет, даже когато има стартирани повече от едно приложение едновременно. Потребителите могат да отварят огромни 4К файлове бързо, с помощта на до 4 ТB високо-оборотен диск и да се оправят със комплицирани 2D и 3D модели, с помощта на сертифицирана NVIDIA Quadro графична карта. HP ZBook 15v е усъвършенстван за непоклатимост и върхово показване с професионални софтуерни стратегии от водещи софтуерни снабдители, като Autodesk, Revit и SOLIDWORKS. Този модел идва и с до 2 ТB локално PCIe TLC пространство.

Фантастичен екран за визионери

Дисплеят HP DreamColor Z27x G2 Studio дава кондензиран прецизен цвят, с помощта на необятна цветова гама, високо-скоростен IPS панел и принадлежности за управление на работния развой с новаторската HP DreamColor технология. Този 27-инчов екран употребява интегриран изскачащ датчик, който разрешава ръчно или планувано калибриране. HP работи с водещи студия за образни резултати, с цел да основат персонализирани решения, с цел да усъвършенства развой на дизайн, включително екранни маркери, дистанционно управление и първата в света интегрирана клавиатура с превключващ способ KVM за по-лесно превключване сред устройствата. Потребителите могат да разчитат на необятен набор от ярки и точни цветове от 99% DCI P3 покритие, 98% Adobe RGB и 1500:1 контрастност. Новият екран HP Z27x се причислява към HP Z31x DreamColor Studio, с цел да добави фамилията на най-напредналите и взискателни към цветовете екрани.  

Цена и наличност
HP ZBook Studio x360 ще бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €1,349.HP ZBook Studio ще бъде разполагаем в Eвропа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €1,199.HP ZBook 17 ще бъде налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €1,299.HP ZBook 15 ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €1,249.HP ZBook 15v ще бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €849.HP DreamColor Z27x G2 ще бъде разполагаем в Eвропа, Близкия Изток и Африка през април с начална цена от €2,299.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР