Хотелските удобства доскоро бяха съвсем стандартни - мини шампоани, брандирана

...
Хотелските удобства доскоро бяха съвсем стандартни - мини шампоани, брандирана
Коментари Харесай

Най-изненадващите хотелски удобства в света

Хотелските улеснения до неотдавна бяха напълно общоприети - мини шампоани, брандирана хартия, може би бонбон на възглавницата.

Но все по-често хотелите се стремят да оферират още и още, с цел да накарат гостите им да се почувстват като вкъщи си – персонализирани коктейли, които се вършат в стаята, персонален консиерж и даже копчета за ръкавели чартърен.
Вижте някои от най-оригиналните улеснения, които оферират хотелите по света:
Аларма за арктическото шоу в Рованиеми, Финландия

Наблюдаването на северното зарево е фантазия за доста хора, само че даже и да отидете там, няма гаранция, че ще можете да го видите.

През зимата Arctic Snow Hotel в Рованиеми предлага стъклено иглу с тревога, която неотложно се задейства, когато светлините се покажат - без значение кое време на деня или нощта.

Цените на стаите включват автоматизирано услугата. Всичко, което би трябвало да извършите, е да се разсъните.
​Луксозни облекла и аксесоари в The Darcy, Вашингтон

Хотелът във Вашингтон предлага редица улеснения – персонален сервитьор, пазар за цветя, дегустационни вечери на джин, само че може би най-впечатляваща е програмата за наем на аксесоари.

Хотелът е сътрудник на Read Wall - локален производител на костюми, който доставя връзки, папионки, кърпички, ръкавели. Така, в случай че получите покана за публична вечеря, можете да наемете или купите.
За феновете на бейзбола в хотел Fenway Park в Бостън

Внимание към феновете на бейзбола. Ако наемете Fenway Park Suite на хотел Commonwealth, ще бъдете единствено на 507 фута от емблематичния парк, екипиран със уреди Red Sox, в това число истински места за наблюдаване на терасата, бейзболни ръкавици и остарели бейзболни карти.

Генеалог в хотел Шелборн в Дъблин

Проследяването на корените е обичано развлечение за посетителите в Ирландия, а хотел Шелборн в Дъблин прави още по-лесно да научите историята на фамилията ви.

Гостите на хотела могат да изискат помощта на упълномощен генеалог (бел. ред. генеалогията е отдадена на проучването на родствените връзки сред хората, историята на рода и произхода на индивида), който оказва помощ на гостите да изучат своето завещание.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да заявите услугата при запазване и да попълните предварителна информация, с цел да помогнете на експерта да се приготви.
Джогинг консиерж в Тhe Westin Copley Place в Бостън

Бостън е хазаин на един от най-известните маратони в света всяка пролет, тъй че не е изненада, че гостите в The Westin Copley Place могат да се възползват от помощта на джогинг консиерж, който да ги води през града.

Всеки вторник и четвъртък заран в 6:30 сутринта (от април до декември, когато времето позволява) един от седемте лидера на хотела ще води група на маршрут от три или пет благи. Ако не обичате да ставате рано, можете да вземете някоя от маршрутните карти на хотела и да тичате сами.
Машина за сън в Epicurean Hotel в Тампа, Флорида

Събуждане или заспиване с шума на вълните, пукащ огън или птичи песни. Всичко, което пожелаете, може да стане действителност, в случай че наемете машина за сън в хотел Epicurean в Тампа. В случай че не желаете това възприятие да ви напуща, можете да си купите една за 60 $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР