Хотелиерският бизнес на любовника на Глория, Йордан Джермански, цъфти, особено

...
Хотелиерският бизнес на любовника на Глория, Йордан Джермански, цъфти, особено
Коментари Харесай

Вижте райското място на Глория и гаджето й

Хотелиерският бизнес на любовника на Глория, Йордан Джермански, цъфти, изключително в летния сезон. А примата на поп фолка стремително популяризира китното местенце на гръцкия полуостров Халкидики, което докарва съществени доходи на новото й гадже, видя ПИК.



Преди няколко седмици светското предаване на ПИК TV разкри, че с изключение на бизнеса с магазин с бои под Тепетата, Йордан Джермански има и малко хотелче в южната ни съседка. Преди години той вложил в закупуването на триетажна къща, която в следствие решил да преустрои на къща за посетители - хем да си възвърне вложените средства, хем да печели от нея за вбъдеще.



Мястото се намира край курортното селце Неос Мармарас на Ситония, междинния от трите полуострова на Халкидики, и в действителност наподобява чудесно устроено. Хотелчето е на първа линия, с градина, бар, частен плаж, всички стаи са с аспект към морето. Понеже регионът е известна дестинация за гребане с кану, къщата е резервирана за седмици напред.



Проверка на ПИК в уеб страницата "Букинг " сподели, че дори и за края на септември няма свободни стаи. Дори и сега примата на чалга дивите е с гаджето си в гръцкия му вилает и всекидневно споделя атрактивни фрагменти от мястото. Куриозното обаче е, че преди Гло триетажният хотел очевидно е бил населяван и от нейната баджаначка Ирен Онтева.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР