ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Разкриват се големи възможности за една от зодиите, много нерви за друга в днешния ден

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Пред Вас ще се открият такова необикновено количество благоприятни условия, че в случай че не се възползвате най-малко от една от тях, по късно доста ще съжалявате. Вашите настоящи действия ще се отразят на това, което ще стане на следващия ден. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки оптимално дейна позиция. В този миг въплъщаването на концепциите в живота е доста по-важно, в сравнение с завършването на предходни планове. Това е дори по-важно и от напредъка. Затова се концентрирайте върху новите инициативи, и си осигурете поддръжката на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже напълно не неприятен от сантиментална позиция. Заедно с обичания човек ще прекарате времето си чудесно, а срещата Ви ще донесе и на двамата огромно количество незабравими усещания. 

 
Телец
Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.

Близнаци
Нахлупвайте шапката на Шерлок Холмс, намерете си лупа и вземете със себе си това, което в живота Ви извършва ролята на лекар Уотсън. Днес Ви следва да се заемете с разгадаване на секрети! Те може да са свързани с работата, или пък със строго персонални неща, само че при всички положения ще би трябвало да обърнете внимание и на най-малките елементи. И помнете, когато разгледате всички, може да се окаже, че отговора се намира в най-малките и най-трудните за схващане дреболии.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева
Трябва да сте подготвени за решителни дейности, тъй като тъкмо такива ще изисква обстановката. Постарайте се да намерите подобен прийом за превъзмогване на компликациите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За страдание, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии ползи ще се наложи най-малко отчасти да бъдат подценени. Доста грижи и задължения ще имате по отношение на подготовката и организацията на някакви фамилни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на водач и началник, толкоз по-бързо ще се намерят помощници и съдружници. Така че се постарайте, да не хабите времето си на вятъра.

Везни
Нервите Ви са прелестно натегнати. Изглежда, че в никакъв случай преди този момент разделянето на информацията и потока от хрумвания, не са имали място в този размер. Впечатлението е, че Космосът като че ли всичко подрежда за Ваше улеснение. Възползвайте се от тази опция, с цел да обсъдите куп нови тематики и да пообщувате на кардинално по-дълбоко равнище, в сравнение с нормално. Ще намерите публика в най-неочакваните места.

Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън. Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент.

Козирог
Днес е незабравим ден да сложите завършек на изчерпващите Ви връзки и ще започнете най на края да развивате нови, забавни и перспективни, Ако за Вас това в този момент не е настоящо, можем единствено да Ви поздравим,и да Ви пожелаем, да не стои към този момент този проблем пред Вас.

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.

Риби
Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР