ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Може да направите всичко по трудния или по

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Може да направите всичко по трудния или по
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Конфликт с любимия човек за една от зодиите днес, тежък ден за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Може да извършите всичко по сложния или по лесния метод, според от това, какъв опит желаете да придобиете. Ако жадувате за остаряла дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, до момента в който устройвате нервност, почтена за Оскар, несъмнено би трябвало да се възползвате от сложния метод. О труга страна, в случай че желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, с цел да разберете за в бъдеще по какъв начин можете да избегнете сходни обстановки, вървете по лекия път. 

 
Телец
Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще се коства че гледа през Вашите очи и схваща всичко, което желаете да извършите и за какво тъкмо го желаете. Постарайте се да не му се смеете доста мощно и гръмко, въпреки че изводите му ще бъдат тук-там наивни, тук-там -погрешни. Може пък за нещо ще се окаже прав?

Рак
Голяма е вероятността през този ден, да се скарате с Вашия обичан човек за нелепости, и то - да се скарате много съществено. Нека това не Ви разстройва: сходни случаи са предопределени, с цел да може „ да се изпуска парата ”, а и да се смъква натрупалото се напрежение.

Лъв
Денят дава обещание хармонични връзки с близките, само че не може да Ви избави от нуждата да работите. Стабилният приход и вероятността на време да заплатите настоящите сметки, пътувания, образование, или да върнете някакъв заем, ще бъдат за Вас сериозен тласък за целенасочена планомерна активност. Постарайте се да укрепите или да възстановите положителните връзки с подчинените и сътрудниците, а по този начин също и с хората, които Ви вършат някакви скъпи услуги. Добър резултат може да се получи от тествани в миналото способи на лекуване или здравни превантивни ограничения.

Дева
Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите Ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това - днешният ден е доста подобаващ.

Везни
Ако сте роденио под знака на Везните, има възможност през днешния ден да се окажете пред не лекия избор сред това, което смятате за свое обвързване, и това, което в действителност би Ви донесло наслаждение. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да вършиме, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв метод. Да кажем, че ще излезете с другари, само че ще се постараете да се приберете в обичайно време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, с цел да имзте по-късно време и за удоволствия...

Скорпион
Ограничете деловата си интензивност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става към Вас, само че от това няма никаква потребност. Нищо от това, което сте видели през последно време, не би трябвало да Ви разстройва. По пътя, по който в този момент вървите, има няколко обрата, за които би трябвало да бъдете подготвени. Ситуацията е доста по-добра, в сравнение с Ви се коства, та по тази причина - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с огромна доза здравословен комизъм и ще можете още веднъж да се окажете на правилния път с доста по-позитивно въодушевление. Много по-близо сте до задачата, в сравнение с си мислите. Дерзайте!

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.

Водолей
Днес, дружно със своя обичан човек за следващ път ще откриете изумително подобие на ползи, идентични епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в метода на мислене. Възможно е дори да говорите в хор! Но в случай че е по този начин, значи в действителност можете да се наречете половинки един на различен.

Риби
Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задания, ни това не значи, че би трябвало да се разстройвате. Звездите настояват, че премията за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и по тази причина в случай че чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората към себе си. Просто не би трябвало да трупате негативни страсти.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР