Хороскоп за днес, 21 януари 2019 година:ОвенДоста леко започвате кавгите.

...
Хороскоп за днес, 21 януари 2019 година:ОвенДоста леко започвате кавгите.
Коментари Харесай

Днес настъпва решителният момент за една зодия

Хороскоп за през днешния ден, 21 януари 2019 година:

Овен

Доста леко стартирате кавгите. Вземете се в ръце, с цел да не разрушите заради разгорещеността си любовните или настоятелен връзки. Навярно се нуждаете от разтоварване и вършиме това в дома си, стоварвайки озлоблението си върху своите близки. По-добре насочете силата си за ремонт или друга активност по обзавеждането и украсяването на жилището си. Днес дайте желание на интелектуалните развлечения.

Телец

Намирайки се в центъра на вниманието, можете да демонстрирате своята ерудиця и високомерна тирада, пробвайки се освен това да завоювате разположението на харесалия ви човек. Опитите да се справите с огромния брой проблеми може да ви донесе чувството за подтиснатост. По-скоро през днешния ден няма да ви се наложи да почивате. За мнозина Телци търсенето на нови приходи може да се окаже по-важно от резултата.

Близнаци

Възможна е податливост към флирт, само че почитате фамилните връзки. Не можете да криете възприятията си и околните ви незабавно може да схванат, че ползата към тях е намалял. Мнозина Близнаци през днешния ден се отличават с невероятна ученолюбивост и блян да видят колкото се може повече забавни неща.

Рак

Възможно е обичаният ви човек да ви поддържа в сложен миг и да ви подскаже вярното решение на вашите проблеми. Намирате психическа отбрана в фамилията си, грижите се за изобилието в него и се стремите да поддържате положителни отношение с всички в него. Приемайте роднините си такива, каквито са. Препоръчва се деен фамилен отдих.

Лъв

Когато Лъвовете би трябвало да реализират избрана цел, не е допустимо човек да се опълчи на тяхното обаяние, те могат да притеглят към себе си, да провокират благосклонност и предпочитание да се помогне. Напълно евентуално е на някои Лъвове да следва женитба. Много удобно време за пътешествия.

Дева

Не се опасявайте да се окажете в центъра на вниманието. Мислете повече за целостта на възгледите и убежденията си в сравнение с за усещането, което можете да произведете в обществото. Получавате добра опция за развиване на активността си в далечни места, в чужбина и по отношение на това са вероятни премествания или дълготрайно пътешестване.

Везни

Мнозина от вас получават свидетелства за обич и грижи от страна на обичания човек. Постарайте се да създадете за себе си и близките непринудена и лека атмосфера. Благоприятен ден за далечни пътувания, пътешествия и срещи с забавни хора. Повишете вниманието си към фамилията и приятелите си. Непременно им направете дарове и настройте близките на позитивни страсти.

Скорпион

Възможна е автентичност и даже екстравагантност в любовта ви. Склонни сте да изразявате уважението си към родителите. Имате изострено възприятие за дълг. Може да промените местожителството си, външността и стила си на живот. Възможно е пътешестване, от резултатите на което мнозина остават удовлетворени.

Стрелец

В любовта си сте доста прочувствени и раними, по тази причина и доста елементарно се обиждате. Много Стрелци мечтаят да срещнат родствена душа, с която да прекарат целия си живот и по тази причина построяват любовните си отношение постепенно, само че правилно. Престанете да мислите за далечния утринен ден, живейте с сегашното, радвайте са на събитията сега. Творческите ви замисли се отнасят до личния ви дом. Така ви се желае да доведете всичко до съвършенство, че сте подготвени да рискувате и да предприемете най-невъобразими преобразувания.

Козирог

Възможно е да настъпи решителният миг да ви срещнат с родителите на вашия фаворит или да го поканите вкъщи си. Особена наслада ви носят фамилните визити на спектакъл и на културни мероприятия. Контактите с приятелите ви са прагматични – взаимни развлечения, отмора измежду природата.

Водолей

Това е незабравим интервал, в който можете да се заемете със своята осанка, да се настроите на сантиментална вълна и да въведете ред в дрешника си. Характерни за вас са сдържаността и достойния фасон на поведение. Чужди са ви суетенето и прибързаността. Благоприятен ден за нови запознанства, разкрепостяване и нови увлечения. Добър ден за другарство. Споделете с близките резултатите от своите триумфи.

Риби

Силната ви обвързаност към предишното няма да ви даде опцията да живеете пълностоен прочувствен и сексуален живот в сегашното. Може да се държите егоистично, непрекъснато да ровите и да се скарате, в случай че вашата половинка постъпва по този начин, както не ви се харесва. Разположени сте да се видите с роднините и познатите си, да пътувате доста, да завържете нови познанства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР