Хороскоп за деня – 6 февруари 2023, понеделник Овен В този

...
Хороскоп за деня – 6 февруари 2023, понеделник Овен
В този
Коментари Харесай

Нова любов за Везните, а Скорпионът да следва зова на сърцето си!

Хороскоп за деня – 6 февруари 2023, понеделник

Овен
В този ден ставате завоеватели. Не пропускайте опцията да поддържате връзка с хора, с които имате сходни на вашите възгледи и усеща! Общуването ще е прелестно и занимателно, а и в този момент ще ви е по-лесно да ги впечатлите и покорите. Внимавайте обаче с храната, яжте повече плодове!

Телец
Доверете се на предчувствията си! Сега не е време да се вършиме на герои. Ако инстинктът за самозапазване ви подсказва, че би трябвало да си плюете на петите, е по-добре да се визиите като страхливец. Не спорете с околните си, няма да ви схванат! Оставете ги да си мислят каквото желаят!

Близнаци
Не поемайте задължения, а в случай че не може да си позволите да почивате, пестете силите си! Обмисляйте всяко свое деяние и не разчитайте нито на интуицията си, нито на непозната помощ! Дори и да няма мотив, зарадвайте обичания (любимата) с подарък! Разчупете „ ледовете “ с вино!

Рак
Не вярвайте на обещания и предсказания! Разчитайте единствено на себе си и не си губете времето да убеждавате някого в своята справедливост! С досадниците е по-добре да сте откровени, а с околните – по-мили. Преди сън си вземете душ или подръжте краката си в хладка вода!

Лъв
Възможно е да ви зарадват с непредвидени финансови приходи. Не бързайте обаче да харчите парите! Голяма е заплаха да се подведете или в случай че пазарувате, да се окаже, че стоката е дефектна! Бъдете по-мили с обичания, изпълнете му (й) желанията!

Дева 
Сега работата не ви спори изключително, само че може да получите поддръжка от началниците си или от авторитетни персони. Може да разчитате и на поддръжка от другари или родственици. Доверете се на препоръките им! Дори и да сте недоволни от децата си, не ги критикувайте! 

Везни
Ако имате опция, отложете значимите каузи за на следващия ден, тъй като е огромна вероятността напъните ви да са напразни. Настроението ви обаче ще е положително. Ако ви поканят на ваучър или среща, не отхвърляйте! Докато се забавлявате, може да срещнете новата си обич. 

Скорпион
Следете знаците на ориста и зова на сърцето си, тъй като то е най-мъдро! Бъдете деликатни с думите, тъй като в този ден се правят тъмни каузи и хората край вас са много чувствителни! Има заплаха да ги засегнете. Внимавайте и какво си пожелавате, с цел да не съжалявате след това! 

Стрелец
Енергията ви се изтощава. В ден като този е най-добре да се усамотите и да оставите нещата да се случват, без да влагате старания за осъществяване на непознати поръчки. Напрегнатият темп на живота не е подобаващ за вас в този момент. Може да изпълнявате рутинните си отговорности. 

Козирог
В този ден може да получите ентусиазъм, да намерите ексцентрични решения, да се обучавате и да творите. Внимавайте обаче с началниците, не им противоречете! Желателно е да не се занимавате със подписване на покупко-продажби. Добре е да се съблюдава пост и самоограничение.

Водолей
Денят е подобаващ за започване на лечебни процедури. Не може в този момент да се изискват от вас подвизи на работното място. Работоспособността ви е намалена, само че не би трябвало да пренебрегвате служебните си отговорности. Изпълнете уговорките, които не изискват старания!

Риби
В този ден не трябва да си вършиме проекти, тъй като ще се объркат. Може да придобиете потребни умения. Дамите може да опитват самоуверено в кухнята. Ще им върви и в бродирането, и в плетенето. Избягвайте разногласията, изключително с по-възрастните родственици!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР